În momentul de față, mai toată lumea vorbește despre februarie ca luna a iubirii, deoarece în „portofoliul” său se regăsesc cele două sărbători magice – Sfântul Valentin și Dragobetele. Bineînțeles, sunt motive de sărbătoare pe care nu ar trebui să le trecem cu vederea, deși poate nu avem neapărată nevoie de ele pentru a ne expune iubirea eternă.

Eu cred că martie e adevărata lună a iubirii și îți voi spune și de ce. În primul rând, nici un an nu trece fără ca luna mărțișor să nu ne surprindă plăcut – chiar data de 1 martie este primul semn că primăvara este mai aproape de noi ca niciodată. Lăsând deoparte acest lucru, consider că martie e adevărata luna a iubirii, pentru că pe 8 martie sărbătorim ziua mamei – o zi atât de importantă pentru fiecare dintre noi!

Anul acesta am ales să dăruiesc flori criogenate de 8 martie

Ziua de 8 martie este recunoscută la nivel mondial ca ziua femeii, însă știm cu toții că tot mamele sunt cele mai serbate atunci. Oricui îi este cunoscută asocierea dintre 8 martie și ziua mamei, deci este de la sine înțeles că aceste ființe minunate trebuie și vor primi toată atenția noastră atunci.

Cu siguranță și tu îți dorești să fii original/ă de ziua mamei, iar tot ce ai nevoie în acest sens este puțină creativitate. Anul acesta voi opta pentru florile criogenate pe post de cadou, aceasta fiind recomandarea mea și pentru tine.

Pe https://www.crioflowers.ro/ găsești o mulțime de tipuri de flori criogenate. Având în vedere că trandafirii, de exemplu, de pe site au mărimi diverse, nu poți spune că ești limitat/ă în ceea ce privește alegerea. Poți opta pentru capete de trandafiri care au dimensiuni diverse din care poți crea aranjamente deosebite pentru mama ta.

În cazul în care nu ești o persoană prea creativă, poți alege din start varianta de trandafiri compleți – capete cu tijă. După cum prea bine știi, trandafirii criogenați, prezervați, arată exact ca cei naturali, însă au o calitate pe care nu ai cum să o remarci – rezistența în timp. Pentru că mamele sunt cele mai importante persoane din viața noastră, ne vom dori mereu să le oferim cadouri ce rezistă veșnic, iar trandafirii criogenați sunt cea mai bună opțiune în acest sens.

Trandafirii prezervați, criogenați, despre care ți-am vorbit până acum sunt doar o mică parte din categoriile de produse disponibile pe crioflowers.ro. Dacă accesezi site-ul vei descoperi și alte tipuri de flori criogenate, în culori diverse, precum garoafe, zambile, crizanteme, gardenii, orhidee, și nu doar atât.

Flori criogenate pe post de cadou – pentru că mamele noastre merită totul!

Nu cred că avem nevoie de prea multe motive pentru a fi siguri că florile criogenate sunt cel mai bun cadou pentru mamele noastre. Având în vedere că au un aspect deosebit, identic cu cel al florilor naturale și rezistă extrem de mult, eu cred ca este suficient pentru a le oferi drept cadou mamei.

Te invit acum să accesezi crioflowers.ro pentru a vedea cu ochii tăi multitudinea florilor criogenate disponibile. Alege ceva wow pentru 8 martie – alege florile criogenate!

One Reply to “Eu voi opta pentru flori criogenate pe post de cadou de 8 Martie – tu ce vei alege?”

  1. sa stii ca mi-as dori sa primesc un trandafir criogenat cadou pentru ca arata tare bine. Unul rosu sau unul galben mi-ar placea mai mult. Chiar sunt curioasa daca rezista cat se spune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *