Ne pregătim de primăvară! Chiar săptămâna asta am avut temperaturi destul de mari, a fost foarte frumos afară. Iar o dată cu soarele, au ieșit și oamenii la plimbare. Parcurile erau pline, străzile au revenit la viață, toată lumea era parcă mai zâmbitoare și mai veselă. Nu mă omor după primăvară, recunosc, dar ceea ce nu-mi place mie e ploaia și mocirla. Dacă e soare și uscat, e ok. Sunt atâtea activități pe care le putem face în aer liber și care ne vor scoate din rutina zilnică, sunt multe lucruri pe care le putem face pentru sănătatea noastră și a celor dragi. Nu am avut o iarnă atât de grea, dar statul în casă m-a cam deprimat. Totuși, o dată cu căldura, o să-mi iau nepoții și o să ieșim mult mai des afară din casă.

Acum ceva timp i-am cedat nepotului rolele, dar e cam complicat pentru el, am văzut că nu se prea descurcă. Însă el este pasionat de biciclete, din ce am observat. Și eu am avut bicicletă de când eram copil, chit că am făcut tot felul de năzbâtii cu ea. Ce-i drept, ambele mele cicatrici mari le am de la căzături de pe bicicletă. Dar nu m-am plâns niciodată, ba chiar am avut zile frumoase, petrecute în aer liber, atât pe bicicletă, pe role, sau jucând diverse jocuri. Cred că așa ar trebui să arate și copilăria celor ce vin din urmă, nu închiși în casă, pe tablete sau la calculatoare. E chiar păcat să nu profiți de vremea frumoasă și caldă.

Mai sunt cam trei săptămâni și Denis împlinește 8 ani. S-a făcut mare, deja am ieșit din sfera mașinuțelor, trebuie să ne orientăm spre jucării mai ”deștepte”. Un joc creativ, de cultură generală, cărți de povești sau enciclopedii, sau de ce nu, o bicicletă nouă. Nu cred că este vreun copil care să nu fi învățat să meargă pe bicicletă, chiar dacă a avut roți ajutătoare la început. Așa e întotdeauna. Ai nevoie de un sprijin. Apoi crești și înveți să te descurci singur. O bicicletă nouă cu multe accesorii (luminițe, coș, etc) cred că ar fi cadoul perfect. Totuși, mă tem că și Daria își va dori una, deci dacă apare doar o bicicletă în curte, sigur va ieși scandal. Așa că mai bine îi las pe ai lor să se descurce la capitolul ăsta.

19082_bicicleta_copii_bmx_cu_roti_ajutatoare_Mykids_Bike_albastru_inchis_my_kids_baby_shop_www.mykids.ro.jpgDacă vă bate vreun gând, însă, vă pot ajuta să plătiți mai puțin pentru comenzile voastre pe BeKid. Am pentru voi un cod de reducere care vă aduce un minus de 3% din totalul vostru, la orice produs. Intrați pe site, alegeți-vă jucării sau alte produse, și aplicați codul RED3BEKID, cu care veți plăti mai puțin. Orice reducere contează. Și dacă vânăm reducerile de sezon la haine sau ofertele la electrocasnice, de ce să nu le cumpărăm și copiilor produse reduse, dar de calitate foarte bună? Fiecare zi este o zi potrivită pentru a face un cadou copilului. Și fiți siguri că se va bucura de orice va primi, indiferent că e vorba de o bicicletă sau o mașinuță.

2 Replies to “Orice reducere e binevenită, așa că îți ofer un voucher la BeKid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *