Indiferent că avem dorințe mari cât o casă sau ne fac fericiți lucrurile simple, toate se cumpără cu un singur lucru: banii. Și cum de obicei nu avem suficienți ca să ne satisfacem dorințele, intervin dezamăgirile și frustrările. De multe ori, însă, soluții sunt. Cum ar fi un credit pe loc, pe care-l obții online, fără prea multă bătaie de cap. Poate nu ești adeptul împrumuturilor, dar decât să ai mai multe neîmpliniri, mai bine te organizezi, pui deoparte banii de rate și ai ce-ți dorești.

Eu am mers mereu pe principiul – Dacă nu ai toți banii, nu aștepta până-i strângi. Nu de alta, dar până economisești tu o sumă mai mare, banul își pierde valoarea sau durează prea mult și rămâi fără lucru pe care ți-l doreai sau apare ceva mai bun și mai scump. Așa că de ce să nu apelezi la soluții de moment, care te salvează fără prea multe bătăi de cap? Mai ales atunci când știi exact ce dobânzi și comisioane ai, cât trebuie să dai pe lună și aplici și online, fără să mai trebuiască să te deplasezi nicăieri pentru banii aceia. Plus că te scutesc de o grămadă de explicații. Băncile în general cer multe vorbe și mai multe acte, pentru o sumă infimă au impresia că te pot chestiona un an întreg.

Creditul îl obții doar cu buletinul, la orice ori din zi și din noapte. Hai să luăm cazul nu tocmai fericit în care se întâmplă ceva neprevăzut și ai nevoie de bani…aici vine soluția salvatoare, pentru că în maxim o oră ai răspunsul. Și asta și noaptea, și în weekend. Au și anumite oferte speciale care scad din dobânzi sau oferă anumite beneficii. Ideea e că nu e așa rău pe cât părea până acum. Deși românii s-au ferit de credite o bună bucată de timp, acum, oricine se respectă are minim unul! Eu, de exemplu, am chiar 3. Și nu-mi pare rău, așa mi-am luat casa pe care mi-o doream!

În viață, nu contează câți bani ai! Contează să știi de unde să-i obții. Și să te organizezi în așa manieră încât să fii băiat bun platnic!

2 Replies to “Orice ți-ai dori, trebuie doar să ceri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *