Și nu o zic pentru prima oară și cu siguranță nu pentru ultima! Efectiv sunt îndrăgostită de produsele Revolution, fie că vorbim de gama de make-up, de skincare sau haircare. Ba mai nou su și câteva parfumuri, care miros tare bine. Am încercat de la ei tot ce s-a putut, de la geluri de curățare, serumuri, palete de farduri, șampoane, vopsele de păr sau rujuri, toate mi-au plăcut foarte mult. Iar prețul lor e imbatabil, mai ales să le mai găsești și în promo, deja dai te miri ce pe ele. La evenimentul Danube Bloggers Meet #3 am primit două produse de make-up pe care nu le încercasem încă, și anume Revolution Paletă fard ochi Allure, dar și pudra baking Banana. Dar să vă spun mai multe despre ele.

Paleta de ochi Allure

Vine cu 18 nuanțe ușor de combinat, atât mate, cât și sidefate. Nuanțele sunt plăcute, roseuri și nude-uri, marouri faine, numai bune de folosit atât la un make-up de zi, cât și la unul de seară.

Rezistența e foarte bună, la mine țin de dimineață până seara cu bază de machiaj. Le combin cum vreau și chiar iese fain, avâdn o consistență plăcută și ușor de aplicat. Sunt pigmentate și plăcute. Mai jos vă las și un swatch, să vă faceți o idee cum arată nuanțele pe piele.

Revolution Pudră față Banana

Vine într-un recipient de plastic, cu care m-am obișnuit mai greu să o aplic. Însă rezultatul face toți banii, mi se potrivește și nuanța, arată foarte frumos pe ten. Da, scap un pic din produs când îl aplic, însă zic eu că nu e de speriat. Îmi place foarte mult că matifiază perfect și nu lasă acel aspect de mască pe care îl au pudrele de obicei. O ador! Poate chiar mai mult decât paleta…

Cele două produse Makeup Revolution chiar fac treabă bună și au un raport calitate-preț imbatabil! La fel sau poate mai bune decât alte produse mai scumpe și poate mai lăudate, le recomand atât începătoarelor, cât și celor avansate în domeniul make-up-ului. Voi ați încercat produsele lor? Ați mai folosit și altceva în afară de palete de farduri, cum ar fi produse de skincare?

9 Replies to “Cele mai bune palete de farduri sunt la Makeup Revolution!

  1. Data viitoare, dacă poți, lasă-ne și poze cu machiaje, poate chiar poze gen cu și fără produs (în cazul pudrei, de exemplu, merge ideea de a poza un machiaj la care nu ai folosi deloc pudra și un machiaj la care ai folosit pudra). Asta dacă reușești să faci asta, e adevărat că a pune ideea mea în practică este consumatoare de timp.

  2. Sincer, nu mai stiu exact daca am folosit produse de la acest brand. Posibil sa fi folosit atunci cand eram in liceu sau facultate, dar de atunci nu cred.

  3. Produsele de makeup au fost primele testate de la acest brand. Mi-au placut mult si am decis sa le incerc cate ceva si din cele de ingrjire. Sa stii ca si acolo am avut parte de suprize placute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *