Dacă da, stai liniștit/ă. Nu ești primul/prima în situația asta, și eu, de cele mai multe ori, mă tot întreb ce cadouri aș mai putea să fac. În cazul unei fete, mi se pare mai ușor. Dacă ai și cât de cât habar de gusturile ei, tragi niște cosmetice, cărți, parfumuri sau ceva de genul, și ai scăpat destul de repede. Aventurează-te în cazuri de genul doar când știi că-i va plăcea ce-i iei, când și-a exprimat o dorință sau în situații când sunteți apropiați. Noi, de exemplu, avem problema asta în momentul de față, trebuie să luăm un cadou unei fete, dar știm că-i plac bufnițele. Soluția? În mod cert ceva cu bufnițe! Asta e clar! La capitolul haine / încălțăminte, la fel, zic să nu vă băgați la cadouri decât dacă știți mărimea în mod clar și vă limitați la ceva în stil clasic, dar în genul persoanei cadorisite.

Ceva mai complicat e în situația în care ori nu cunoaștem foarte bine persoana, ori nu știm mărimi, gusturi, etc. Orientați-vă după ceva mai haios, în speranța că apreciază umorul, sau pur și simplu ceva personalizat, care să-i însenineze ziua. Fie că vorbim de tricouri personalizate, fie că alegem să imprimăm diverse texte pe căni sau alte obiecte, sigur va aprecia un mesaj bine gândit pentru ziua de naștere (da, poate și ceva gen ”ești la fel ca vinul, devii mai bun cu fiecare an ce trece”). Totul e să ai imaginație și vorbele la tine.

Obiectele personalizate se pot oferi în orice situație, nu doar la aniversări. Gândiți-vă la celebrarea unei echipe, la premiile unui concurs, la anumite medalii de onoare sau cupe pentru activitatea depusă. De asemenea, nu neglijați importanța personalizării pentru promovare! Dacă v-ați deschis o afacere și vreți să răspândiți vestea în cel mai simplu mod, pixurile imprimate, calendarele, brichetele sau orice alt obiect uzual poate avea numele sau logo-ul pe el.

De asemenea, mi-a plăcut mult și ideea de personalizare pentru nuntă. Dacă nu știți ce să oferiți ca mărturii (noi chiar am avut problema asta și până ne-am decis ne-a luat ceva timp), puteți încerca să personalizați un obiect, să gravați ceva, un pandativ, să oferiți un obiect util, dar într-un mod inedit. Asta se aplică la orice eveniment, eventual și la un botez, puteți oferi o pereche de botoșei sau ceva ce ține de bebe cu un mesaj imprimat sau cu ceva atașat.

Așadar, cred că idee de personalizare este cea mai la îndemână, deci dacă nu găsiți un obiect imprimat după placul vostru, puteți merge la un centru specializat. Voi ați opta pentru cadouri personalizate sau ați merge pe ceva clasic?

10 Replies to “Pană de idei, pană de cadouri? Ce ne facem cu aniversările?

  1. Sunt momente in care aleg chestii personalizate si momente in care optez pentru ceva clasic (de obicei cand nu cunosc prea bine persoana careia ii fac cadoul). Chiar si pentru mine am personalizat cateva produse ^_^

  2. Cadourile personalizate sunt foarte bune. Nu am o problema cu alegerea cadourilor. Sunt atenta ca dorintele celor carora le fac cadoul si nu dau gres niciodata.

  3. chiar anul asta, de ziua cumnatului meu, am ales varianta unui cadou personalizat. I-am facut un tricou cu o poza cu un melc pe cochilia caruia am scris Fast and Furious si o cana cu o poza trucata cu el la volanul unui bmw de jucarie. a fost incantat.

    1. :)) ce idee misto! mi-a dat si mie ceva prin cap pentru un prieten care schimba prefixul, abia astept sa vad ce reactie va avea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *