Ziua bună, oameni dragi! Am revenit cu ultima comandă de la Femme Luxe, site-ul care oferă o gamă atât de variată de hăinuțe deosebite. De data asta am luat 4 perechi de pantaloni. Sunt o fire destul de comodă și recunosc, fuste și rochii port doar pe la ocazii. Orice ar fi, nu mă despart de pantalonii care-mi oferă atâta libertate de mișcare! Cam toate perechile pe care le-am luat cred că mai sunt pe stoc și le găsiți în categoria Trousers la prețuri foarte bune. Ăsta e primul atuu pe care cred că îl am pe acest site. Prețuri accesibile, lichidări fantastice și livrare foarte rapidă. Și de data asta am primit coletul la poșta locală, în maxim 2 săptămâni de la comandă. Fără taxe suplimentare, fără vamă. Yayyyy!

Deși aș fi putut să aleg o Corset Dress, de data asta am lăsat-o mai moale cu experimentele. Au rochițe super faine, dar pentru cine are o siluetă de invidiat și pentru cine e fan dedicat. Eu port foarte rar, doar cine știe cum să am chef. Așa că am optat pentru o pereche de Jeans, una de pantaloni mai largi, și 2 perechi de pantaloni în carouri. Pot spune că am făcut 2 alegeri bune și 2 mai puțin bune. Cel puțin așa consider eu. Dar să vă arăt!

Pantaloni largi din imitație de piele

Acest model mi se părea wow de când l-am văzut. Cu toate astea, cred că eu am luat un număr cam mare. Am ales mărimea 10, cum fac de obicei la pantaloni, dar am greșit-o. Fiind un model larg, lejer, cu elastic în talie, care stă oricum ca pe gard, cred că și mărimea 8 mergea foarte bine. Mi se pare că așa nu au nicio formă și efectiv nu se mulează niciun pic. Sunt mult, mult prea largi. Ceva mai mic era mai ok. Materialul e o combinație de imitație de piele cu fâș, din ce îmi pare mie, dacă i-ai agățat, ghinion… Nici nu mai ai ce să le faci.

Jeans cu despicătură

Și cu acești jeanși mi se pare că am cam comis-o un pic… Mărimea e bună, însă sunt un pic cam lungi. În plus, au o structură cam ciudată, nu sunt nici skinny, nici drepți. Și tocmai de aceea am impresia că am un sac pe mine. Așa, văd că în spate se mulează frumos. Doar că în față mi se par ciudăței. ȘI da, cu lungimea e o problemă, mă mai gândesc dacă îi scurtez sau îi dau mai departe…

Pantaloni în carouri

Aici am ales două modele, unul cu talie înaltă, celălalt cu talie joasă. De fapt, mă gândeam că sunt amândouă la fel, dar când a sosit comanda, am avut timp să mă dezmeticesc. Prima pereche, cea cu talie joasă, este de un gri mai închis, fără fermoar, doar cu un cordon în talie. Pantalonii nu sunt urâți deloc, sunt skinny, până la gleznă. Inițial mi s-au părut un pic prea joși, dar până la urmă, iau ceva mai larg și mai lung pe deasupra și am rezolvat problema. Materialul e destul de subțire, într-adevăr, așa că aștept zile calde pentru a-i purta. Dar cum primăvara e aproape… nu e rău deloc! Am în poze și un ”intrus”, l-am prins în cadru și l-am mumoșit un pic.

Al doilea model e tare fain, îmi place foarte mult, doar că se vede un pic burtica cu care m-am procopsit în timpul iernii. Dar știți cum e, mi-am propus să o micșorez, dacă nu să o fac să dispară de tot. Oricum ar fi, pantalonii au talie înaltă, merg purtați atât cu un tricou băgat pe dedesubt, cât și cu ceva din categoria Black Lace Bodysuits. Și cu adidași, și cu pantofi cu toc. Chiar sunt niște pantaloni versatili și drăguți foc! Cred că merită și presimt că vor fi un model foarte purtat de către mine în primăvara asta.

Voi ce tip de pantaloni purtați de obicei? Mergeți doar pe jeanși sau apelați și la alte modele, alte croiuri și alte materiale? Eu, de exemplu, îi prefer și pe cei din material textil elastic, cu carouri, care se mulează pe corp. Mai am chiar o pereche, doar că nu au buzunare. Asta e o mare problemă, cel puțin la muncă. Aștept în comentarii păreri și sugestii. Ce pereche de pantaloni vă place cel mai mult?

2 Replies to “Pantaloni comozi și trendy de la Femme Luxe

  1. ultimele doua perechi iti vin chiar super si sunt sigura ca le voi mai vedea prin tinutele tale. Blugii aia mai treaca-mearga, dar pantalonii aia largi sunt hidosi rau. Chiar de luai masura mai mica, se vede ca sunt material naspa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *