Pantofii, precum gențile, sunt unele din cele mai căutate produse de către doamne și domnișoare. Adevărul e că și mie îmi plac tare mult, chiar dacă nu știu neapărat să merg pe tocuri cui și înalte. Dar când vine vorba de pantofi cu toc gros, mediu, mă descurc! Oricum ar fi, cred că trebuie să învățăm să purtăm pantofii, pentru că la un eveniment e imposibil să mergi în adidași. Da, în viața de zi cu zi, astea-s cele mai comode încălțări. Dar când vine vorba de ceva mai fancy, îi scoatem din discuție! Clar ai nevoie de o pereche de Evening Shoes, care să îți pună în evidență picioarele. Cu cât tocul mai înalt, cu atât alungește piciorul optic vizibil mai mult. Și da, arată super hot, trebuie să recunoaștem!

O astfel de combinație neon am găsit-o pe site-ul Milanoo.com, unde ai pantofi pentru toate gusturile. Mi se par extraordinari pentru sezonul cald, pe o piele bronzată arată super. Și merg foarte bine și de zi cu zi, cu o ținută în culori neutre, ca să iasă pantofii în evidență. Sunt minunați, dar aveți mare grijă cu tocurile, exersați mult să nu faceți vreun pocinog cu ei.

Din categoria pantofi pentru evenimente, mi-au atras atenția aceste sandale faine, din satin. Foarte drăguțe, finuțe, și disponibile pe multe culori, astfel că puteți să le asortați la orice ținută. Fundița din față le dă un ar foarte elegant.

Ești adepta unor pantofi mai deosebiți și o adevărată expertă a tocurilor?

Atunci ai nevoie de o pereche de Sexy Shoes!Asta înseamnă tocuri înalte, platforme, texturi lucioase, modele extrem de diferite. Wow! Recunosc, eu nu pot purta așa ceva, am avut mai demult o pereche de platforme mai înăltuțe și nu ne-am înțeles deloc :))

Despre așa ceva vorbesc, sunt tare drăguțe sandalele, de vară, dar chiar și cu platforma, pe mine mă încurcă. Tot respectul pentru fetele care poartă așa ceva zi de zi!!!! Să vă mai arăt ceva fain?

Față de pantofii fără platforme, am auzit că cei de genul ăsta sunt mai comozi, dar totuși… mă tem de ei! Deși da, arată demențial!

Închei cu o pereche pe care aș putea-o purta și eu, pentru că are toc mediu și gros. În plus, sunt colorate și arată foarte bine. Vara mi se par un model tare simpatic, potrivit de zi cu zi.

Vouă ce model v-a atras atenția din ce v-am arătat? Sau ați găsit voi și altceva? Puteți să purtați tocuri fără probleme sau sunteți la fel ca mine, vă împiedicați și în adidași?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *