Neața bună, oameni faini! Părul este podoaba cea mai de preț a unei femei. De fapt, și a unor bărbați, cei care țin la treaba asta fac și implanturi numai să nu ajungă fără păr. De fapt, cred că femeile îl poartă cu mai mare grijă, majoritatea bărbaților pe care îi cunosc nefiind atât de interesați. Dar ce te faci atunci când ajunge să cadă foarte mult? Este normal ca în fiecare zi să pierzi 50-100 de fire, ca urmare a ciclului normal de regenerare al părului. Însă o pierdere de peste 150 de fire e zi arată că este o problemă. Tocmai de asta apar atât de multe produse pentru remedierea acestei probleme, deși uneori soluția poate fi mai simplă sau mai complicată.

De ce cade părul?

Părul poate avea mai multe cauze pentru cădere, de aici și soluțiile recomandate:

  • probleme ereditare, unde alopecia se moștenește, la bărbați apărând chelia, iar la femei, părul se rărește foarte mult.
  • hormonii, gen perioade precum sarcina, menopauza, nașterea sau bolile tiroidiene.
  • anumite medicamente, precum cele pentru cancer, artrită, depresie, boli de inimă, gută, hipertensiune.
  • stres
  • coafatul excesiv sau unele produse de coafare
Cum combatem căderea părului?

Una din cele mai simple metode este de a folosi produse concepute pentru această problemă. Cel puțin în cazurile unde căderea părului nu este atât de accelerată și nu are cauze ereditare. De aceea vă recomand noua gamă anticădere de la Yves Rocher, pe care eu o folosesc de aproximativ o lună de zile. Această gamă este formată din șampon, balsam, dar și un set de 4 fiole a câte 4 utilizări.

Șamponul și balsamul de păr conțin extract de Lupin alb și de Agave și sunt testate pe o perioadă de 3 luni. Șamponul este fluid și mătăsos, curăță foarte bine părul, face o spumă bogată și se clătește ușor. Balsamul descurcă rapid, doar că eu trebuie să pun o cantitate foarte, foarte mică, pentru a nu încărca părul.

Tratamentul de păr conține 4 fiole a câte 4 utilizări. Acest lichid se aplică pe scalp și se fricționează bine, pentru a intra în piele. Înmulțește numărul de fire noi, încetinește căderea și ajută la apariția unor noi fire. Toate produsele au peste 98% ingrediente de origine naturală. Am sesizat o cădere mai slabă a părului, însă mai am și din produse. Dar cred că le voi cumpăra din nou ca să pot compara rezultatele și după 3 luni!

Produsele Yves Rocher nu m-au dezamăgit niciodată, implicit, nici de data asta! Sunt nerăbdătoare să văd rezultatele la finalul tratamentului, însă se întrevăd a fi îmbucurătoare. Voi aveți probleme cu căderea părului? Cum le combateți?

9 Replies to “Păr puternic și sănătos cu noua gamă Yves Rocher

  1. Am probleme si eu cu căderea parului. Momentan sunt la cura cu acest set de la Yves Rocher. Cred în ele și abia aștept și eu rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *