Ziua bună tuturor! De produsele Bioblas am mai auzit și le-am mai văzut în online, însă nu le-am încercat până la evenimentul Danube Bloggers Meet #2. Am fost extrem de încântată că, pe lângă produse de make-up și pentru ten, avem și produse pentru păr, dat fiind faptul că eu am mari probleme cu el. De ce? Păi să spunem că decolorarea și vopsirea repetată nu îi priesc în mod deosebit. Cât era scurt era mai ok, întrucât firele căzute nu prea se vedeau. Însă acum s-a cam schimbat treaba, părul crește și dau peste tot de fire. Ceea ce nu îmi place și trebuie să reduc cumva. Cum? Folosind produse mai bune din punct de vedere calitativ. Așa că cele două șampoane și balsamul lichid pe care le-am primit au venit la fix!

Produsele  pot fi achiziționate de pe Valentino Cosmetics, secțiunea Shop. Valentino Cosmetics sunt o societate de import înființată în 1999 și sunt unici importatori ai brandurilor Ados, Bioblas, Casalfe, Claraline, Wibo, Lovely, Pielor, Hammam El Hana, Pastel, Petite Maison, Flormar și Pretty by Flormar.

Despre produsele Bioblas

Sunt extrem de accesibile și foarte mari ca și gramaj. Cele două șampoane vin în recipiente de 360 ml, ceea ce înseamnă o folosire pe timp îndelungat. În plus, costă sub 20 lei sticla, deci înseamnă o economie substanțială. Eu am varianta cu usturoi și pe cea cu colagen și keratină și balsamul lichid cu argan.

Șampoanele miros foarte fain, nu au nicio treabă cu usturoiul (recunosc, îmi era puțin teamă de asta). Fac spumă foarte multă și curăță bine părul și scalpul. Nu mi-au provocat niciun fel de iritații, mâncărimi sau mătreață. Șamponul cu usturoi e recomandat pentru toate tipurile de păr, repară și regenerează. Cel cu colagen și keratină este recomandat pentru căderea părului, pentru păr subțire, promite să întărească firul de păr și să dea volum.

Balsamul se recomandă după spălare, după ce ați șters părul de apa în exces, se pulverizează fără a clăti. Se recomandă pentru toate tipurile de păr, dar aveți grijă cât pulverizați, eu dau doar 2-3 pufuri maxim, pentru a nu încărca părul.

Fără ftalați, parabeni sau sulfați, produsele Bioblas au fost toleratefoarte bine de părul și scalpul meu. Le recomand cu drag, avem nevoie de produse bune pentru diversele probleme cu care ne confruntăm. Sunt curioasă, vouă vă cade părul, aveți păr uscat, subțire, deteriorat, care e problema voastră?

9 Replies to “Păr mai sănătos cu produse exclusiviste Bioblas

  1. Si eu am parul subtire, uscat, si vopsit si folosesc mai mareu placa de par si foehnul. Incerc sa folosesc in mare parte din timp produse profesionale.

  2. Si eu am avut mari probleme cu parul dupa ce am nascut. Imi cadea excesiv de mult. Am folosit tot felul de produse si tratamente si, in prezent, mi-am gasit un oarecare echilibru. Ma bucur sa descopar aceste produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *