Ziua bună tuturor! Ultimele zile au fost cam capricioase în ceea ce privește vremea, însă tot mai sper că va veni și primăvara mai repede. Pentru că tot simt acel vibe, chiar dacă afară mai bagă și câte o repriză de ninsoare, iar viața e așa cum e, am decis să aduc alături mai multe parfumuri care mie îmi inspiră lucruri bune. Și mai ales, care merg vara. Personal, am parfumurile împărțite după sezoane – cald și rece. Iarna păstrez parfumurile dulci, tari, acestea se dezvoltă mai bine și sunt mai ușor suportate. Pentru vară aleg parfumuri fresh, light. Altfel mi se face rău de la ele și mă ia chiar durerea de cap. Dar vă las în compania preferințelor mele, ca să înțelegeți mai bine despre ce vorbesc.

Dolce Gabbana – Light blue

Nu am parfumul original, ci un tester, însă sunt mulțumită de calitatea lui. Nu este exagerat de scump, însă la acel moment am avut ocazia să îl iau pe acesta și mi se pare ok. E un parfum foarte ușor, cu accente citrice. Este un parfum floral-fructat, cu note foarte interesante:

Note vârf – măr verde, clopoței, cedru
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) – iasomie, bambus, trandafir
Notele de bază – lemn de lămâi, cihlimbar, mosc.
Pe pielea mea rezistă câteva ore, destul de puține, însă fiind conștientă că e un tester, mi-am asumat asta.
Her Story Love Inspires
Este un parfum de la Avon, nu foarte scump, însă cu persistență medie. Ceea ce la prețul lui e ok. Vorbim de un parfum floral-lemnos, mulți spun că e ok pentru sezon rece, însă mie mi se pare ok și pentru vară.Ca și note de bază, avem următoarele: iasomie, iris și praline.
Whispering Angel
Un parfum de la Farmasi, luat acum câțiva ani, nu știu dacă mai este cumva prin cataloagele lor. E o apă de parfum care la vremea aceea nu era foarte scumpă. Persistența medie. Ca și note, avem următoarele:
Note de vârf: lămâi, portocal, capșună;
Note de mijloc: Muguet, trandafir, lemn de cedru;
Note de bază: mosc, vanilie.
Fantasy
Acest parfum de la Famous Luxury este preferatul meu. Dacă ați folosit parfumul Pour Femme de la Lacoste, este fix acesta! La un super preț, cu o persistență de ore bune, mi se pare genial! Pur și simplu îl ador și cred că va rămâne favoritul meu pentru o perioadă foarte mare. Ca și note, avem următoarele:
Note de vârf: Măr, Frezie, Piper
Note de mijloc: Heliotrop, Hibiskus, Iasomie, Trandafir, Viorele
Note de bază: Labdanum, Lemn de santal, Tămâie, Piele, Cedru
Acestea sunt parfumurile mele pentru sezonul cald. Asta fără să le menționez pe cele de la Calvin Klein, pe care le ador și rămân în sufletul meu ever. Cel puțin One, Everyone și Be. Cred că e musai obligatoriu ca vara să nu purtăm parfumurile grele, ci fresh, care să răspândească o aromă ușoară în jur. E destul de greu suportabil ca la 40 de grade să mai ai și tu un parfum foarte dulce. Voi ce ziceți, e cum zic sau nu?

7 Replies to “Parfumuri care aduc sezonul cald mai aproape

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *