Ziua bună! Cum v-ați început săptămâna, oameni faini? La mine e schimbul 2, adică weekend liber. Deci există ceva ce ne ține în viața 😀 Plus că am mai mult timp de scris. Deci clar trebuie să mă mobilizez. Tocmai de asta m-am gândit să vă arăt parfumurile mele preferate din vara asta. Nu sunt foarte pretențioasă în ceea ce privește aromele, preferatele mele sunt cele dulci și cele fresh. Recunosc, parfumurile de sezon rece mă fascinează mai mult, la cele de vară am nevoie de ceva light, că altfel mi se face rău. Serios, mă doare capul și efectiv mă ia cu leșin. Nu am foarte multe parfumuri, în ultima perioadă încerc să mă axez pe câte unul și vreau să le termin ușor-ușor, să le mai schimb.

Parfumurile din comerț….

O să încep cu deodorantele din comerț, respectiv cele de la C-THRU. Sunt printre preferatele mele, mi se par faine și accesibile. E adevărat, nu au o persistență wow, dar sunt ok așa, pe fugă. Eu mai am variatele Lime Magic și Emerald Shine. Mi-a plăcut mult și Cosmic Aura!

Trecem la ape de parfum ceva mai complexe și ma persistente, chiar dacă nu sunt de firmă. Două din cele mai bune recomandări pe care vi le pot face sunt Ruya de la Farmasi, care mi se pare un super parfum, și Fantasy de la Famous Luxury Perfumes. Fantasy seamănă foarte bine cu Pour Femme de la Lacoste. E un parfum floral, minunat pentru sezon cald. Ruya mi s-a părut că miroase a struguri, e un amestec suculent, care te binedispune.

…comparativ cu bradurile consacrate

Din categoria brandurilor, mai am în colecție doar 3 produse – Light Blue de la Dolce&Gabbana, One și EveryOne de la Calvin Klein. Adevărul e că parfumurile de la CK sunt favoritele mele all time! Efectiv mă ucide aorma lor fresh, unisex. Am primit numeroase complimente, chiar și din partea băieților. Light Blue e și el un parfum minunat, fresh, ușor dulceag, care stătea uitat prin dulap, dar l-am scos la lumină! Și persistența lor e mult mai mare față de parfumurile din comerț, e adevărat, dar și prețul. Ceva trebuie să compenseze!

Ultimul, dar nu cel din urmă, e un parfum solid – Florans de la Herbaris. V-am scris mai multe despre el aici, e un parfum floral, așa cum îi spune și numele, sub formă de stick. Adevărul e că miroase mai puternic și mai fain decât mă așteptam și e mai practic.

Voi ce parfumuri favorite de vară aveți? Aștept și alte sugestii, poate descopăr și eu noutăți!

48 Replies to “Parfumurile mele preferate pentru vara 2020

  1. eu momentan nu mi-am luat altceva pentru sezonul cald. Mai trag nitel de Eclat de la Oriflame si de Yes I am Cacharel. Nu de alta, dar finantele sunt cam la pamant in perioada asta.

  2. Iubesc Calvin Klein. Am folosit foarte mult timp 2 dintre parfumurile lor, Euphoria si unul mentionat de tine, One, insa mi s-a parut cu timpul ca au schimbat ceva la ele si am renuntat sa le mai folosesc asa frecvent

  3. Eu am incercat Ruth de la Farmasi si chiar mi-a placut mult. Am sa ma mai inspir si eu de la tine. Deocamdata eu raman la Scandal al meu pe care il iubesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *