Sunteți exaltați de venirea pe lume a copilului vostru și se simt deja emoțiile întâlnirii cu bebelușul, însă un părinte nu poate fi niciodată stăpân pe situație, oricâtă experiență ar avea. Fiecare  bebeluș vine pe lume aducând cu sine noi provocări, iar voi trebuie să vă pregătiți cum se cuvine.

Prima experiență de părinte va fi, cu siguranță, emoționantă și plină de aventuri. Dacă până în acest moment ați omis să luați în considerare unele aspecte privind confortul și nevoile voastre și ale bebelușului, este indicat să primiți informații suficiente și corespunzătoare pentru un viitor liniștit împreună.

Iată 3 sfaturi de urmat înainte de venirea pe lume a bebelușului:

  1. Prima naștere urmează a fi cu adevărat copleșitoare, iar lipsa de experiență și de informații suficiente își poate spune în orice moment cuvântul. De aceea, nu trebuie să plecați la drum fără a cunoaște avantajele recoltării de celule stem. În străinătate, acest procedeu este folosit de mult timp, însă în România a devenit popular abia în ultimii ani. Tot mai mulți părinți apelează la acesta pentru a se asigura că sănătatea bebelușului nu poate fi periclitată în niciun fel. Informează-te cu privire la Banca de Celule Stem și convinge-te că aceasta este cea mai bună decizie pentru a asigura bebelușului tău un viitor sănătos și sigur. Celulele stem au capacități de regenerare și diversificare a țesuturilor deteriorate, iar recoltarea lor poate fi cea mai bună decizie pe care o vei lua pentru copilul tău.
  2. Amenajarea corespunzătoare a casei este un alt aspect pe care trebuie să îl tratați cu seriozitate încă de pe acum. Încălzirea optimă, eficientizarea spațiului, amenajarea unei camere separate pentru copil sunt primii pași pe care trebuie să-i faceți înainte de primirea bebelușului în noul său cămin. De exemplu, puteți instala parchetul dublu stratificat de pe site-ul Valprest https://www.valprestparchet.ro/ro/colectii/Parchet_dublu_stratificat-8, cel mai bun conductor de căldură prin pardoseală și foarte rezistent. Mobila din camera bebelușului este, la rândul său, foarte importantă și trebuie să corespundă nevoilor celui mic, dar și alor voastre, pentru momentele în care copilul trebuie alăptat sau schimbat.
  3. Produsele de îngrijire pentru bebeluși trebuie alese cu grijă. Informați-vă cu atenție înainte de a cumpăra produse la întâmplare din hypermaket-uri. De la șervețelele de curățat și produse pentru baie, la detergenții cu care ștergeți și spălați hăinuțele și obiectele sau mobila, orientați-vă către produsele naturale, pe bază de plante, pe care le găsiți la plafar. Țineți mereu curată și aerisită camera celui mic pentru a evita condensul, răspândirea microbilor și apariția mucegaiului. Acum puteți găsi chiar și vopsea pentru pereți care să asigure un confort sporit.
Așadar, primirea cum se cuvine a bebelușului privește nenumărate aspecte de care trebuie să țineți cont ca viitori părinți. Cel mai important este asigurarea sănătății și dezvoltării propice a copilului, iar aceasta este o hotărâre care vă privește încă din prima oră de viață acestuia.

4 Replies to “Părinți pentru a prima dată? 3 sfaturi de urmat înainte de naștere

  1. si noi am stat in dubii cand a fost forba de celule, pana la urma am renuntla recoltare dar ne-a luat ceva vreme sa luam o decizie

  2. uf, de cate trebuie sa mai aiba grija si parintii astia, nu? Practic in toata casa trebuie sa faci modificari ca sa ii fie bine lui bebe. Si asta cu recoltarea de celule stem e o treaba importanta, chit ca e scumpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *