Nu mai e mult și sigur va da zăpada. Vremea s-a răcit de câteva zile, soarele nu vrea să ne mai învrednicească cu vreo privire, așa că ne așteptăm la ce-i mai rău. Și totuși, zilele decurg normal, ca până acum, facem aceleași lucruri, îmbrăcăm aceleași haine (puțin mai groase, dar n-am renunțat la rochii!), așa că de ce nu ne-am încălța cu ceva adecvat, dar totuși pe măsura căldurii din sufletul nostru? Indiferent că sunt ghete, cizme, botine, cu blană sau nu, cu toc sau fără, încălțămintea e esențială și face parte din noi. Arătați-mi mie o femeie care nu iubește pantofii și are suficiente perechi!
Pășește cu încredere în fiecare zi a vieții tale, în fiecare întâmplare fericită sau nu. Pășește cu stil, cu grație, fii plină de eleganță! Nimic nu îți pune în valoare mai bine trupul decât o pereche de cizme potrivite! Un toc bine ales te înalță, te subțiază și-ți dă o frumusețe aparte, neforțată. Fii pe val iarna asta cu un toc comod, de care să nu te împiedici, care să te avantajeze, nu să te descurajeze!

Știai că încrederea celorlalți în tine le-o inspiri chiar tu? Ține capul sus și pășește prin aventura vieții tale cu cele mai comode încălțări, care-ți dau curaj și te animă. Și chiar dacă iarna simți că nimic nu mai e la fel, că ești îngropată în ger și în zăpadă, ieși tu în evidență, fii tu inspirația celorlalți. Ghetuțele îmblănite sunt tot ce ți-ai putea dori într-o dimineață rece și neagră, când abia tragi de tine să te dai jos din pat. Cu o rochiță mai grosuță, o să arați demențial și astăzi!
Știi că viața e ca o piesă de teatru. Fii tu cea care animă scena, refuză să faci parte din decor. Timpul trece foarte repede, așa că indiferent de anotimp, ai nevoie să trăiești, să nu te țină nimic pe loc. Kalapod îți asigură stabilitatea și confortul. Restul depinde de tine, să știi să lași pe unde treci urme bine conturate în sufletul celorlați, pentru a-și aminti lucruri frumoase despre tine. Cât despre urmele din zăpadă…mâine facem altele!

18 Replies to “Pășește cu stil pe scena vieții tale!

  1. Chiar acum aproape o luna imi povestea o colega de munca despre acest site si ca mama ei comanda de aici. Si eu in gandul meu ma gandeam ca n-am auzit pana acum de el, desi din blogosfera afli cam tot si uite ca acum e promovat si aici. Sunt frumoase cizmele, dar nu prea ma incumet la cumparaturi online de haine si incaltaminte. Am dat una pe Kurtmann, dar nu as mai repeta experienta.

    1. Cum am scris si in postarea de pe blog, o parte din haine nu veneau chiar perfect pe mine si cel mai rau imi pare ca am luat o geaca si imi placea tare mult si dupa cateva purtari s-a rupt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *