Mi-a plăcut să citesc de când mă știu și pot spune că acesta e cel mai mare hobby al meu. Devoram cărțile încă de pe la 10 ani, fie că erau povești, sau mai târziu, cărți polițiste și de spionaj. Când eram acasă, pasiunea pentru cărți se reflecta în orice cameră intrai în afară de bucătărie și băi. Atât eu, cât și ai mei, iubeam să citim. De la ei am preluat lucrul ăsta, de fapt. Așa că în sufragerie aveam o bibliotecă imensă, făcută pe comandă, plină de cărțile lor, la mine în cameră aveam câteva rafturi, iar în biroul meu, la fel, o bibliotecă din aceea mai veche, masivă, plină cu cărți pentru vârsta mea. O dată plecată de acasă, am dus lipsa multitudinii de cărți, dar am încercat să adaptez pe oriunde am trecut. Toate ca toate, dar eu aveam nevoie de cel puțin o bibliotecă.

Dacă în apartamentele unde am stat în chirie am avut mai mult 2-3 rafturi decât o bibliotecă propriu-zisă, de când m-am mutat în casa mea, am decis să caut ceva mai pe placul meu, mai spațios. Așa că am făcut o documentare în prealabil și pentru moment sunt mândra posesoare a două biblioteci în genul celor albe, doar că sunt pe culoare închisă. Adevărul e că oferta în magazinele fizice nu e chiar atât de variată, așa că prefer să apelez pe viitor la shoppingul online. Pe Biano, cel puțin, găsești foarte ușor biblioteci din toate categoriile. Mai mici, mai mari, cu design mai deosebit, mai simple, mai moderne. Ai de unde alege cu adevărat. Poți filtra în funcție de elementele care te interesează,

Contează foarte mult să găsești culoarea care te interesează, pentru mine, de exemplu, e important ca mobilierul să nu fie din PAL. Tocmai de aceea am opțiunea de a căuta după material – lemn sau PAL. În momentul de față caut ceva mai mare, mai spațios, mă gândesc să reamenajez un pic și să mut rafturile pe care le am. Sau de ce nu, să le păstrez și pe ele și să mai pun o bibliotecă în dormitorul mic.

Mi-a atras atenția genul acesta de bibliotecă, are un decor foarte interesant și pare ceva mai spațioasă decât ce am la momentul actual. Unde mai pui că sunt culori ușor de asortat, dar există și variante mai avangardiste, cu galben, de exemplu.

Biano este un motor de căutare deosebit de interesant, unde găsești chiar tot ce ai nevoie. Pentru a scuti din timpul alocat colindării magazinelor fizice, te sfătuiesc cu mare drag să apelezi la online. Ai toate detaliile referitoare la dimensiuni și poți întreba absolut orice ai nevoie suplimentar. Tu nu ai vrea să începi anul cu o reamenajare binemeritată?

One Reply to “Pasiunea mea are nevoie de un suflu nou”

  1. si eu am zis ca sa imi cumpar o biblioteca, dar mi-a dat seama ca as incurca spatiul cu ea si as tine cartile doar ca sa adun praf pe ele. Mai bine le dau mai departe, sa se bucure si altii de ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *