Ziua bună tuturor! Gama Today Tomorrow Always de la Avon am perceput-o mereu ca fiind pentru doamne, pentru persoane elegante, ce îți inspiră stil și stăpânire de sine. Mi s-a părut mereu că nu mi se potrivește. Deși toate cele trei parfumuri îmi plăceau, am considerat că nu mă reprezintă. Da, mai mereu am fost o fire rebelă, mai copilăroasă și mai sensibilă, așa că am optat pentru alte parfumuri din portofoliul lor. Însă acum a apărut al patrulea membru al gamei, The Moment, care simt că e făcut pentru mine! Acesta este inspirat de momentele frumoase, de amintiri și de emoții. Dar mai important, este accesibil oricui și este cotat ca un parfum de lux. Mai exact, 8 din 10 femei din Marea Britanie l-au considerat așa într-un studiu pe nevăzute. Chestie care o pot afirma și eu, chiar și după ce ne-am ”cunoscut”.

The Moment este un parfum floral romantic, care se pretează foarte bine și pentru doamne, și pentru domnișoare. Mie îmi place foarte mult, mai ales că are notele mele preferate:

Notă de vârf: flori de neroli
Notă de mijloc: magnolie
Notă de bază: ambră

Personal, îl percep ca pe un parfum cald, fără a fi pretențios. Nu spun că nu e elegant, însă nu are nimic din duritatea celorlalte variante ale gamei. The Moment este un parfum creat din momentele frumoase, din amintirile de neuitat. Și ce ne face mai bine să ne amintim de ceva dacă nu un anume parfum?

Persistența pe pielea mea este medie, la câteva ore. Însă se așează frumos și pe haine durează mai mult. Îmi place modul în care se împletește pe piele după ceva timp, rămâne o aromă caldă, de acasă, de dragoste și de dor. Foarte fain conceput, îl recomand!

The Moment este un parfum pentru toate momentele! Se simte acea notă de modernitate, acea detașare și acea visare. Pentru mine este o adevărată descoperire și este mai apreciat decât întreaga gamă TTA. Aș vrea să știu voi ce apreciați mai mult la un parfum – aroma, notele, persistența? Ce parfumuri vi se potrivesc? Și mai ales, cum vi s-a părut gama TTA de la Avon?

6 Replies to “Păstrează momentele frumoase pentru totdeauna!

  1. Încă nu am testat acest parfum. Eu prefer parfumurile fresh, jucăuşe, naturale, citrice sau cu note florale subtile. Mi se pare că acestea mi se potrivesc cel mai bine. Sunt conştientă că ele sunt mai degrabă potrivite zilelor de vară decât sezonului rece. De aceea, sunt deschisă în a purta, ocazional, şi alte tipuri de parfumuri. Încă nu am experimentat această noutate de la Avon. De fapt, nu am mai folosit de ani buni produse de-ale acestui brand. Din câte am văzut şi mirosit pe la alţii, s-a reinventat. Cert e că fiecare parfum e o poveste şi, la rândul lui, contribuie la o alta. Sunt de părere că fiecare pulverizare pe care o facem ar trebui să fie făcută cu următorul gând: Ce parfum te reprezintă cu adevărat şi ai vrea să te pună în mintea lui x pentru totdeauna? Poţi avea mai multe parfumuri, desigur, însă doar unul ţi se potriveşte mănuşă.

  2. Buna! Nu am multe parfumuri. Am ales un parfum Miu-Miu pentru ca mi-a placut tot si parfum si sticluta, stiu ca nu e un criteriu prea important pentru un parfum dar vreau sa imi placa si sticluta, sa fie ceva deosebit. Si mai am un parfum Guerlain cadou de la sotul meu. Ambele imi plac cum miros, dar nu par sa aiba o persistenta foarte indelungata, dar e ok. Nu stiu despre aceast nou parfum Avon, dar imi place numele si descrierea. O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *