Neața bună tuturor! După un Paște îmbelșugat și fericit, a venit și ziua de luni, deprimantă și ploioasă. Norocul meu că stau acasă, că nu știu cum aș fi trecut de ea. Așa că azi nu e decât despre cărți, somn, odihnă și ciocolată multă! Și blog, că l-am cam neglijat în ultima săptămână. Acum 3 săptămâni am primit un pachet de la Pentru Corpul Tău, unde vă dezvăluiam ceva produse destul de interesante, unele din ele necunoscute până acum. De exemplu, am două produse de la Soliteint, o companie din Ungaria. Sunt primele lucruri de la ei, sper că nu și ultimele. Dar azi vă vorbesc despre produse pentru corp – o cremă depilatoare, un ulei de baie și o ascuțitoare dublă, care nu se încadrează musai aici, dar e foarte utilă.

Deși iarna a trecut și nu mai vorbim de răceli puternice, țin să vă anunț că în ultima lună am fost praf. Adică mai răău decât la -30 grade. Nu știu care a fost problema anul ăsta, dar sinusurile mele și-au fpcut de cap, asta în principal, dar să nu uit și gâtul. Pot spune că am fost răcită cam 80% din iarnă. Și răceli urâte, la pat. Tocmai de asta m-am încântat la uleiul de baie cu eucalipt. Am citit eu că ar ajuta la decongestionarea căilor respiratorii, așa că am zis că merită încercat.

Produsul are 500 ml și este ambalat într-o sticlă de culoare închisă. Se recomandă folosirea în apă cu temperatura de până în 40 grade. Nu am înțeles de ce și nici n-am găsit o explicație pentru asta. Răspândește un miros ușor mentolat, care te relaxează. Se recomandă o baie de minim 15 minute. Eu am cam tras de mine să stau așa mult, am o mare problemă cu baia, tocmai de aceea aleg mai mereu dușul, să nu mi se facă rău.

Uleiul are o culoare verzuie-transparentă, este destul de dens, și nu trebuie folosit foarte mult. Adevărul e că mi-a dat o senzație destul de plăcută, de relaxare profundă. Nu pot spune că mi-a desfundat nasul cu totul, dar am avut o stare generală bună după baie.

Crema depilatoare de la Cosmetic Plant am luat-o mai mult dintr-un impuls de moment, întrucât eu mai mult folosesc lama de ras. Dar chiar eram curioasă și am vrut să văd exact ce și cum, să mai dau o șansă și produselor de genul. Teoretic ar avea rol de încetinire a creșterii părului și a densității. Practic, recunosc, n-am văzut nimic de genul ăsta.

Crema are o textură densă, trebuie distribuită uniform pe piele și lăsată să acționeze, apoi îndepărtată. Nu are un miros exagerat de persistent, deși e cel specific produselor de genul. Nu am sesizat nicio rărire a părului, să zic așa, eu am folosit-o strict pe picioare. Totuși, nu e în topul preferințelor mele, rămân mai degrabă la lama de ras. Mai mult de o săptămână nu ține, dar procesul e ceva mai lung decât cu lama, deci pentru mine contează timpul economisit.

Ascuțitoarea dublă de metal e un produs util în orice casă. Și la mine s-a manifestat nevoia nu la creioanele de ochi, cum ați putea crede, ci la cel cu ceară pentru unghii. Știți că-mi place să fac modele multiple, iar atunci când voiam să pun stud-uri, nu reușeam, din cauză că nu le ținea nimic pe poziții. Am comandat un creion pe ebay cu ceară, special pentru așa ceva, dar nu aveam cu ce să-l ascut. Și țin să vă zic că uit să caut în marile magazine o ascuțitoare. Așa că mi-a cam sărit în ochi pe site. Și sunt mulțumită de alegere! Este metalică, deci risc de a se rupe destul de mic, are două compartimente, deci e potrivită pentru creioane de diferite dimensiuni, iar prețul e de vis 😀

Pe lângă produsele pentru corp, voi reveni și cu cele pentru ten. Nu uitați să urmăriți pagina de Facebook, găsiți acolo mai multe informații și produse noi. Zi frumoasă să aveți!

39 Replies to “Pentru Corpul Tău – produse pentru corp

    1. sa stii ca au chestii faine si eu m-am gandit de fiecare data ca oricum am nevoie de acele produse, asa ca mai adun cate una-alta

  1. Imi place uleiul de baie cu eucalipt. Cred ca il voi cumpara si eu. Eu am o sinuzita pacatoasa care nu prea imi da pace mai ales cand trecerile de cald la frig sunt asa de bruste cum au fost in ultima vreme.

    1. sper sa nu ma mai zapaceasca si pe mine, ca m-am saturat. eu sunt dependenta de solutie pentru nas, altfel chiar nu pot respira. am zis ca pasul urmator e spre medic…

  2. Ti-ai luat produse folositoare pentru tine. Nu am mai folosit nimic din ce ti-ai luat. Nici chiar crema epilatoare. O ascutioate mi-ar trebui si mie pentru ca scumpa mea fetita mi le-a ratacit pe toate

  3. As vrea si eu ulei de baie cu eucalipt dar daca trebuie sa stai in cada mai mult timp nu-l mai vreau. In cada risc sa lesin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *