Ziua bună tuturor! Am primit produsele Farmasi de ceva timp deja, însă nu apucasem să le folosesc. Însă atunci când vremurile au impus-o, au intrat în rutina mea de îngrijire. După cum știți, la sfârșitul lunii iulie a avut loc la Iași evenimentul Bloggerițe la Castel și cam acestea sunt ultimele articole despre produsele primite. Însă ideile nu se opresc aici, stați liniștiți! Cu produsele de la Farmasi nu eram extrem de familiarizată, astfel că am folosit la un moment dat niște luciuri de buze, un parfum și gama Be Fit, însă parcă tot nu era de ajuns. Astfel că de data asta am luat contact cu cele mai noi apariții – un șampon uscat și o spumă autobronzantă, dar și cu gama Lumi Radiance. Ceea ce m-a ajutat să îmi fac o idee mai clară despre ele.

Gama Lumi Radiance de la Dr. C. Tuna

E prima dată când folosesc produse Dr. C. Tuna, care înțeleg că sunt concepute după vreme îndelungată de studiu și create pentru fiecare tip de ten. Gama pe care mi-am ales-o eu este pentru o piele mai luminoasă, după cum sugerează și numele. Acest set de îngrijire cuprinde patru produse full-size – gelul de curățare, crema pentru ochi, serul și crema pentru ten.

Inițial am vrut să termin tot ce aveam înainte să deschid aceste produse, însă rutina mea anterioară se pare că nu i-a priit tenului, astfel că m-am cam umplut de coșuri. Chiar dacă a fost vorba de un brand bine cotat, tenul meu nu se împacă cu el (și am mai pățit asta o dată, însă am crezut că având mai multe produse, nu se va mai întâmpla nimic). Așa că am schimbat repede cu gama mai sus menționată. Folosesc produsele de două ori pe zi, dimineața și seara. Iar în câteva zile chiar am constatat o îmbunătățire.

Gelul de curățare îl folosesc la duș cu o perie de curățare și chiar se simte fain pe piele. Urmează un toner din altă gamă, serul, crema de ochi și crema pentru față. aceasta are o consistență mai grasă decât ce am folosit până acum, însă nu mă deranjează atâta timp cât face treabă. Sunt ușor de aplicat și nu mi-au provocat alte iritații, ba chiar mi-au mai calmat pielea.

Șampon uscat

Deși am părul scurt, încă îmi e lene să îl spăl la două zile, cum ar cere el. Așa că folosesc frecvent șampon uscat. Iar de la Farmasi e o reală plăcere, nu lasă scalpul încărcat, nu se văd urme albe și miroase extrem de frumos, floral. Dă volum părului, dar eu nu îl las mai multe zile, ci în seara zilei când îl aplic, mă și spăl.

Spuma autobronzantă

Cât despre bronz, sunt genul de om cu pielea extrem de albă. Așa că plaja se prinde cam greu de mine. O singură dată am fost la mare anul ăsta (fetele știu, că m-au văzut în ce hal mă chinuiam). Și pentru că m-am jurat că e prima și ultima plajă din anul acesta, produsele autobronzante sunt la loc de cinste pentru mine. Spuma a fost binevenită, dat fiind faptul că nu am mai folosit un asemenea produs până acum.

Procedeul nu este complicat deloc. Pentru cine nu a mai folosit produse autobronzante, e bine de știut că e necesară o mănușă de aplicare pentru a evita pătarea mâinilor. De asemea, trebuie să exfoliați pielea înainte să aplicați produsul, indiferent de textura sa. Așa că am exfoliat bine cu scrubul sub duș și apoi am aplicat spuma.

E foarte ușor de aplicat și durează doar câteva minute pe tot corpul. Trebuie puțin ajutor pe spate, treaba începe de jos în sus. 2-3 minute să intre produsul în piele și vă puteți îmbrăca. Iar apoi, până dimineață, veți obține o culoare plăcută. Nu mi s-a întâmplat să rămână pete sau să nu se distribuie uniform. Iar a doua zi chiar aveam un bronz plăcut, subtil. Dar cel puțin îmi păstrez o nuanță.

Produsele Farmasi chiar mi se par ok, cel puțin cele pe care le-am încercat. Nu încerc să devin reprezentant, știu că e o modă (așa cum a fost și cu alte companii la vremea lor), însă nu pot să neg calitatea atunci când o văd! Deci aștept și de la voi recomandări de produse Farmasi care chiar își fac treaba și pe care ar trebui să le încerc și eu. Dintre cele prezentate de mine, care vă face cu ochiul?

4 Replies to “Perfectă din cap până în picioare cu Farmasi

  1. Am folosit și eu câteva produse Farmasi și chiar mi-au plăcut. Ba chiar mi-am făcut și cont, însă nu am reușit să fac nicio comandă până acum.
    Mulțumesc pentru recomandări și informații, mă voi mobiliza să trec la acțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *