Se spune că cele mai reușite petreceri pentru copii sunt cele în urma cărora cad în pat de oboseală. Acesta ar fi rezultatul unei distracții pe cinste, în care nu au avut deloc timp să se plictisească. E o ocazie de care orice părinte dorește să profite, iar aniversarea este evenimentul ideal pentru a face o astfel de investiție. Spun investiție nu neapărat pentru că vor exista niște costuri, după cum e și de așteptat, ci pentru că vei investi în educația, și deopotrivă în bucuria micuțului/ micuței.

Nu mai este un serviciu nou, însă este unul care va stârni de fiecare dată o reacție neprețuită de bucurie din partea copiilor. Ma refer la prezența animatorilor în cadrul petrecerilor, a celui ce se deghizează în personajul favorit al fiului/ fiicei tale, fie că este unul din povești, fie  că e din desene animate.

Când vine vorba despre astfel de servicii, Paradisul Personajelor este un reper pentru bucureșteni. Se adresează celor interesați deun pachet de servicii complet, bogat în oferte pentru toate preferințele.

Spre ce opțiuni se îndreaptă cel mai frecvent alegerile părinților când vine vorba de petrecerile copiilor?

Din rândul serviciilor disponibile pe paradisulpersonajelor.ro, iată ce captează mereu atenția lor:

Prezența unui entertainer pentru petrecere

Este vorba despre posibilitatea de a alege un personaj din lista celor disponibili – vezi online care sunt aceștia. Spre exemplu, pentru o oră, prețul va fi de 90 lei pentru un personaj. Desigur că oricine poate cere ca mai multe personaje să fie prezente. În principiu, asta depinde și de proporțiile petrecerii, de bugetul disponibil.

Activitățile pe care acesta le va organiza vor include modelajul de baloane, face painting-ul, concursuri diverse, jocuri, coregrafii și dansuri. Se va selecta dintre ele, în funcție de vârsta copiilor.  Există anumite aspecte ce trebuie știute cu privire la alegerea serviciilor de acest fel – un entertainer poate fi închiriat la maximum 10 copii, pentru o oră. De asemenea, în weekend-uri, timpul de plecare va fi de cel puțin 2 ore.

Prezența unei mascote

Mereu inconfundabile, mascotele pot însufleți petrecerile pentru copii la propriu. De fapt, acesta este și scopul lor, de a aduce veselia, armonia, pofta de viață și de joacă printre cei mici. În cazul mascotelor, prețul va fi de 130 lei pentru o oră.

Există și diverse oferte pentru evenimente mai speciale, ca botezul sau nunta, spre exemplu. Aici la 4 ore solicitate, încă una va fi oferită gratis de echipa Paradisul Personajelor. Astfel de servicii sunt dorite astăzi de părinți, atât din dorința de a le oferi copiilor șansa la mai multă distracție și recreere, cât și pentru a avea la rândul lor, timp personal.

Mai multe despre astfel de opțiuni, însă, e mai bine să întrebi echipa, care te va pune în temă legat de serviciile de interes. În orice caz, astfel de servicii sunt mereu dorite, deci va trebui să optezi pentru o rezervare din timp, ca să ai garanția că echipa va fi prezentă la eveniment în ziua cu pricina.

Nu uita că astfel de petreceri vin la pachet cu o mulțime de beneficii pentru cei mici, deci și pentru copilul tău. Îl vei stimula să își dezvolte creativitatea, imaginația, va deveni mai sociabil – deci îi va fi mai ușor să se integreze în grupul de la grădiniță, din parc, etc. Află și alte detalii despre cât de importante sunt petrecerile cu personaje pentru copii aici.

2 Replies to “Petrecerile care îți vor înveseli copilul, organizate cu Paradisul Personajelor

  1. O petrecere organizata de oameni cu experienta nu doar ca ii scapa pe parinti de o grija un plus, dar iese sigur cum trebuie si cei mici vor pastra amintiri frumoase.

  2. Abia astept sa faca nepotica mea 3 ani pentru ca m-am gandit la o astfel de petrcere surpriza. Alaturi de ea se vor distra si ceilalti copii, cu siguranta. Va fi mult mai frumos si mai educativ decat o banala petrecere acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *