Ziua bună, oameni dragi! Mă simt un pic secătuită de puteri cu toată căldura asta. Nu știu voi, dar eu dacă nu aș avea aerul condiționat atât acasă, cât și la muncă, aș muri. Poate și de-asta nu prea mai am chef de nimic (am lipsit am o săptămână e pe blog, știu), dar sincer, cred că vara are efectul ăsta asupra noastră. Toți ne gândim la concedii, vacanțe, ne e greu să ne mai concentrăm atât de mult pe scris. Sau citit. Și aici am o problemă. Azi vreau să vă povestesc despre câteva produse Apidava pentru picioarele fine, primite acum ceva timp, pe care le-am așteptat cu mare interes. Unul din ele deja îl aveam, dar vă zic mai multe pe parcurs.

Cremă pentru îngrijirea picioarelor

Este un produs care stimulează circulația și hidratează intens. M-am bucurat când am văzut-o pentru că eu stau toată ziua în picioare și am tendința să obosesc destul de mult. Conține miere, extra-propolis și ceară de albine. Hidratează chiar și pielea foarte uscată și ajută la destindere. Adevărul e că după un masaj sănătos cu această cremă, folosită constant, chiar îmi simt picioarele mai ok. Are culoarea și mirosul specifice cosmeticelor cu miere și propolis, nimic deranjant.

Balsam de călcâie

Acest produs se recomandă călcâielor foarte aspre. Conține ceară de albine, extra-propolis, ulei de cimbru și camfor pentru activarea circulației periferice. Ca și efect, nimic de zic, face ce promite. Ce nu îmi place este textura, care este foarte unsuroasă și nu prea poți sta așa cu picioarele după ce folosești balsamul. Nu intră foarte repede în piele. O soluție este folosirea șosetelor, deși cum, vara, e mai complicat. Cu tot acest minus, mie tot îmi place acest produs, drept dovadă, deja îl foloseam. Am deja o cutie de balsam pe terminate, așa că această cutie nouă a venit la fix.

Bonus – Balsam de buze

Buzele mele sunt destul de ciudate în perioada asta. Îmi apar herpesuri unul după altul, la distanță de 1-2 luni, am botul crăpat tot, e foarte ciudat. Dau vina pe aerul condiționat, dar știu că fără el nu se poate. Balsamul de buze de la Apidava a venit la fix! Conține miere, ceară de albine, unt de shea și ulei de morcovi. Face o treabă minunată, deși am să îi reproșez ceva și lui – metoda de aplicare. Nu are niciun fel de aplicator, trebuie să își bagi degetele în borcănaș pentru a-l folosi. Da, nu e tocmai igienic, mai ales dacă ești în altă parte decât acasă. Una peste alta, eu îl păstrez pe acesta pentru casă și știu sigur că e totul igienic. În plus, folosit de seara până dimineața, chiar are un efect puternic!

Acestea sunt ultimele produse Apidava intrate în rutina mea de îngrijire și pot spune că sunt încântată de ele, deși mai sunt și minusuri, nu doar plusuri. Important e ca efectul să fie puternic și balanța să încline spre plus! Indiferent că vorbim despre produse pentru picioarele fine, de corp sau de ten, produsele apicole sunt minunate și își fac treaba foarte bine!

23 Replies to “Picioarele fine cu produse Apidava se țin!

  1. Zici ca e bun balsamul pentru calcaie? Interesant. Legat de herpes, ai grija sa nu te deshidratezi, sa bei multa apa. Se poate activa si pe fondul deshidratarii.

  2. Fără dar și poate, produsele Apidava sunt grozave. Trebuie să încerc și eu crema pentru picioare, mi-ar fi tare bună! Mulțumesc pentru recomandare!

  3. Chiar daca produsele prezentate de tine nu le-am incercat, Apidava o voi recomanda mereu atat pentru mierea delicioasa cat si pentru cosmetice.

  4. Din pacate, sau mai bine zis din fericire, este atat de simplu sa aratam bine si sa avem niste picioare fine si ar fi bine sa acordam atentie unor produse de acest gen care pot fi de un real folos

  5. dintre ele, am incercat si eu balsamul pentru calcaie si pot spune ca face treaba destul de buna pe intretinere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *