Ziua bună, oameni faini! Stați în casă, nu-i așa? Hai că mai avem 3 săptămâni, o nimica toată. Încerc și eu să mă încurajez, mai ales că de săptămâna viitoare intru la muncă. Ceea ce nu e rău deloc, înseamnă socializare. Da, cu respectarea distanței, logic. Ce te faci când te-ai obișnuit acasă? Ce te faci când nu prea ai mai da patul și biroul pe sala de vânzare? O să fie complicat… foarte! Eu una abia mă mai pot obișnui cu gândul că trebuie să schimb niște piese casual cu veșnicul tricou de muncă. Ahhh, și eram și eu comodă… Dar deh, cineva trebuie să le facă, așa că e mai simplu să ne punem hainele de oameni mari și să nu ne mai plângem.

Ultimele zile de stare de urgență, hai să profităm de ele!

Poate cam așa m-am gândit atunci când am plasat ultima comandă la Femme Luxe. Pentru că majoritatea sunt piese casual, de stat în casă. Cu excepția unei bluze. Nu știu cum am reușit, nu mă întrebați. Am sărit, cum era și normal, de rochiile sclipicioase, care orice aș face, nu mă avantajează (să nu zic că ies din starea asta de urgență ca un purcel, așa că nu se mai așează nimic pe mine cum trebuie). Am sărit peste crop top, care oricât ar fi de frumoase, nu-s pentru mine, ba chiar și de pantalonii cargo. Am ajuns la Joggers. Chiar și eu am zis că am luat-o razna…

Pantaloni de trening roz! Yeah… nu o să mă vedeți ever cu ei. Deși am ieșit de vreo 2 ori cu Aki pe afară îmbrăcată în ei :)) Nu știu sincer ce a fost în capul meu, că eu fug de trening ca de altceva. Dar sincer, mi s-au părut comozi, și încă îmi mențin opinia. În casă sunt ok. Sunt destul de lărguți, asta în condițiile în care sunt mărimea 8, deci destul de mică. Sunt ciudate mărimile lor, oricum. Nu mai înțeleg nimic. Depinde de croi probabil. Am luat pantaloni cargo mărimea 10 și nu se așezau nicicum pe mine. Deci… pantaloni și pantaloni.

Și nu, nu m-am oprit la o pereche…

Nu, am băgat-o și pe a doua. Alt croi, altă mărime – S (8/10). Mult, mult mai largi. Mai grosuți, din punctul meu de vedere, și mai lejeri. Culoarea e destul de urâțică, arăta mai bine în pozele de pe site. Dar de stat în casă… să zicem că-s ok. Oricum, parcă rămân tot la cei roz. Sunt mai practici.

Ca să nu mă opresc strict la pantaloni, am luat și un set din categoria Loungewear. Drăguț, din punctul meu de vedere, o combinație de albastru cu altceva, are un imprimeu simpatic. Materialul e elastic, e ceva poliester cu elastan. Nici nu mă așteptam la bumbac… Dar e destul de comod, deși am o problemă majoră cu pantalonii acestor seturi. Nu au elasticul din talie suficient de solid. Altfel spus, pică de pe mine. Nu stau ficși. Ăsta ar fi cam singurul lucru care-mi displace. În rest, două piese, bluză cu mânecă lungă și cu cordon în talie. Elastic la baza mânecilor. Personal, îmi place mai mult fără cordon decât cu. Și cred că setul merge cu succes folosit ca pijama 😀

Oh, și ceva mai elegant, mai drăguț, mai de ieșit din casă

Da, pe lângă toate aceste piese casual, am luat și o bluză cu fundă la baza gâtului, pe care am văzut-o la multe fete. Mi-a plăcut enorm și am riscat un pic cu mărimea S/M, am zis că e mică, dar s-a dovedit a fi numai bună! Sunt mulțumită de ea, e frumoasă, am primit sugestia să fac funda și la spate, ceea ce mi se pare interesant. Materialul e plăcut la atingere, mulat pe corp, are doi nasturi la baza cefei și mâneci tip clopot. Mie îmi place foarte mult, cred că am făcut o alegere bună!

Comanda viitoare cred că va conține doar piese din categoria T-Shirts. Nu de alta, dar am nevoie de câteva tricouri noi, mai basic, fără prea multe briz-brizuri. De rochii nu am nevoie, oricum evenimentele sunt anulate… așa că…

Voi cu ce v-ați mai înnoit garderoba? Ați mers tot pe piese casual? Mă uitam zilele trecute că au început să redeschidă magazinele mici în Germania și chiar arătau un magazin cu haine. L-aș devora în momentul de față!!! Voi cum stați cu răbdarea?

5 Replies to “Piese casual în vreme de pandemie

  1. Toate sunt foarte frumoase ,dar preferata mea este bluza cu fundă la baza gâtului ,pantalonii sunt superbi ,chiar dacă nu au culori așa frumoase ,dar mie îmi plac mult ,eu prefer mai mult ținutele sport decât rochiile ,cu rochie numai la ocazii speciale ,în rest sport este ținuta mea preferată ! Să le porți cu plăcere draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *