Ziua bună, oameni frumoși! După cum probabil ați văzut atât pe Instagram, cât și pe pagina de Facebook a blogului, am pijamale noi! Cu pisici! Am decis să-l fac gelos pe Aki și mi-a cam ieșit. Noroc că nu s-a legat încă de ele și nu le-a rupt, că mai are prostul obicei dacă nu-i convine ceva. Acum o săptămână am avut ocazia să îmi aleg ceva modele de la Lady-Line.ro și am reușit să iau nu una, ci 3 pijamale! Am ales modele de vară, cu pantaloni scurți sau 3/4, dar există și variante de iarnă, cu pantaloni lungi și bluze cu mâneci lungi.

Încă de când am ales, m-am orientat spre pijamale damă vară, dat fiind faptul că din cele mai pufoase mi-am tot luat în ultima perioadă. Plus că din cele cu tricou sau maieu, am rămas doar cu pantalonii. Știți faza aia cu cățelul mi-a mâncat tema? Ei bine, mie cățelul mi-a mâncat tricourile! Și e pe bune! Așa că am ales o pijama Vienetta, una Good Look și una Fancy Secret. Toate trei arată foarte bine și o să vi le arăt mai în detaliu.

Pijamale Vieneta cu pisici mâncăcioase

Pijamaua Vienetta m-a cucerit în prima fază prin combinația de culori vernil-gri și imprimeul cu pisici mâncăcioase. Au pantalon scurt și tricou cu mânecă scurtă și sunt făcute din bumbac 100%. Sunt extrem de moi și confortabile și îmi place că au șiret în talie. Asta înseamnă că se pot regla și nu există riscul să cadă pantalonii. Eu am ales mărimea M și pijamalele sunt extrem de lejere, nici mari, nici mici, nu strâng și nu sunt lălâi. Mărimea am ales-o perfect!

Pijamale cu pisici grăsune Good Look

Pijamaua Good Look se numește Smile, please, și are ca și imprimeu pe tricou o pisică ce zâmbește. Pantalonii sunt 3/4 și au imprimeu cu mai multe pisici grăsune. Este confecționată tot din 100% bumbac și pot spune că îmi place la nebunie! La fel, șiret în talie, e un detaliu pe care îl apreciez enorm! Și faptul că sunt confortabile, și mărimea M s-a potrivit perfect, au puncte în plus!

Pijama Fancy secret

Acestea au maieu și pantaloni scurți, dar mi se pare că mărimea M e un pic strâmtă. Doar o idee și nu e prea deranjant, întrucât apreciez că aceste pijamale îmi vor fi mai utile pe o vreme mai călduroasă, le văd mai ok atunci. Pantalonii nu au șiret, dar sunt ok și așa! Maieul e confortabil, are dungi orizontale și o literă imprimată pe piept, în lateral. Fiind maieu, da, e ceva mia decupat, dar nimic indecent!

Toate cele 3 pijamale au costat aproximativ 150 lei, asta fiind o dovadă a faptului că se poate să ai pijamale calitative la prețuri imbatabile! Și nu uitați că cei de la Lady-Line.ro au la momentul actual promoții masive și la pijamale damă iarnă, cu mâneci și pantaloni lungi. Așa că dacă nu aveți sau vreți să le schimbați, e momentul potrivit! Sunt extrem de mulțumită de ele, se spală ușor, nu se lărgesc, sunt moi și confortabile, nicidecum aspre, și dorm foarte bine în ele! Chiar nu am mai avut de mult modele atât de frumoase și de comode. Pot spune că pijamalele de la Lady-Line merită din plin și sper să faceți și voi alegeri potrivite!

47 Replies to “Am ales pijamale calitative de la Lady-Line!

  1. sa le porti sanatoasa, dar sa stii ca esti cam rea. Cum sa aduci pijama cu pisici intr-un pat in care doarme un caine? Bila alba iti dau pentru ca ai ales sa te pozezi in pijamale fara machiaj de seara. 😀

    1. :))) ah, mor! machiaj imi trebuia! da, sa stii ca nici lui aki nu-i convin pijamalele astea, mereu ma clantane la picioare :)))

  2. Din toate cele trei modele, ultima pereche imi place cel mai mult pentru vara 😀 si Gabi arati foarte bine! Ai un corp foarte frumos, felicitari! 😉

  3. Sunt chiar faine! Eu nu obisnuiesc sa port piajamale, dar daca imi schimb stilul, stiu unde sa apelez😊

  4. Prima pijama cea cu pisica este frumoasă , o să intru și eu la ei pe site, poate mi-o cumpăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *