Despre Pisica lui Dalai Lama v-am mai povestit, este o serie care mie îmi place foarte mult. Volumul cinci, Trezirea pisicuței interioare, continuă aventurile lui Riponche, pisica pe care Dalai Lama a salvat-o de pe stradă. Cărțile sunt foarte ușurele, se citesc repede, și sunt pline de învățături emoționale. Pun accent pe spiritualitate și pe curățarea emoțională, astfel că sunt o reală plăcere. Te destind și te motivează să fii mai deschis, mai blând cu tine însuți, să aspiri spre iluminare și spre fericirea din lucrurile simple. Al cincilea volum al seriei pune în discuție problema îmbătrânirii și a morții, la care și mica pisicuță meditează. Are deja 10 ani, fapt care o face să realizeze că se află aproape de finalul vieții.

David Michie a mai scris, pe lângă seria Pisica lui Dalai Lama, și alte cărți de dezvoltare spirituală. Trezirea pisicuței interioare aduce în vedere entuziasmul vieții, dorința de a trăi și noi personaje. Este foarte greu să conștientizezi că ai îmbătrânit, că viața ta e aproape de final, dar e foarte important să te bucuri de fiecare moment. Nu contează câți ani ai, ci ce ai făcut în acei ani. Nu ai nevoie de foarte multe pentru a fi fericit. Karma funcționează, așa că în viață contează să faci bine, pentru că sigur se va întoarce. Budiștii cred în reîncarnare, așa că faptele se vor reflecta în viitoarea viață, însă chiar și dacă nu crezi în viața de apoi, eu chiar sunt de părere că nicio faptă bună nu rămâne nerăsplătită.

Libris oferă întreaga serie Pisica lui Dalai Lama, însă și alte titluri foarte faine. Sunt și reduceri serioase, de până la 80%, așa că e momentul să vă completați biblioteca. Indiferent de gen, citiți!

Nu aș putea trăi fără cărți, tocmai de aceea sunt mereu la curent cu ultimele apariții, pentru a-mi completa seriile sau pentru a mai cumpăra un titlu nou. Până la urmă, doar așa ne putem deschide mintea! Mai nou am plasat o comandă de câteva titluri, așa că o s am ce citi măcar pentru următoarele două luni. Voi ce mai citiți, ce cărți ați mai găsit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *