Ai așteptat nerăbdătoare debutul sezonului estival, fiind convinsă că, de data aceasta, vei face tot ceea ce ține de tine ca să ai parte de o vacanță de neuitat? Ți-ai propus să îți strângi toate prietenele și să petreci o vară ca între fete? Profită de zilele însorite și pune la punct toate detaliile care te vor ajuta să îți îndeplinești visul. Cu siguranță, anul 2017 pare să anunțe o vară perfectă pentru tine!

5 lucruri pe care sa le faci vara asta!

Notează-ți în agendă cele mai interesante 5 activități pe care să le faci vacanța aceasta după finalizarea examenelor din sesiunea de vară. Cu siguranță o să-ți prindă numai bine câteva momente de răsfăț, departe de casă și de aglomerația orașului. Pune la punct ultimele detalii și propune-ți ca vacanța asta să fie una dintre cele mai frumoase de până acum. Iată cum:– Câștigă-ți independența financiară și mândrește-te cu un salariu care să te ajute să îți îndeplinești toate dorințele. O propunere perfectă de job pentru tinerele care visează la evoluție, au planuri mari și încredere în forțele proprii este videochatul. La Beyou Studio te vei putea bucura de independență financiară, program flexibil și echipă frumoasă, care mizează pe profesionalism. Cu siguranță, nimic nu va mai sta în calea planurilor tale de vacanță!

– Ia-ți liber de la job și mergi la mare, măcar un weekend! În mod cert, orice domnișoară de vârsta ta visează un an întreg la momentul în care va lenevi, în sfârșit, pe șezlongul de pe plajă, alături de o revistă glossy și cele mai bune prietene. Este obligatoriu să bifezi această activitate pe lista activităților din vara aceasta.

– Mergi la cel puțin unul dintre festivalurile organizate vara aceasta. Ai timp un an întreg să strângi banii de bilet, așa că nu ai nicio scuză să nu participi la unul dintre evenimentele la care distracția este garantată. Nu uita să faci multe poze!

– Vizitează o destinație turistică din străinătate. Cu siguranță îți poți permite să investești într-un weekend la Roma ori Grecia, alături de cele mai bune prietene. Caută cele mai bune oferte de city break și evadează pentru câteva zile din orașul aglomerat. O să îți prindă bine!

– Înscrie-te la cursuri de dans și pune-ți corpul în mișcare pe ritmuri muzicale. Pe lângă faptul că îți vei consuma energia într-un mediu plăcut, cu persoane care împart aceleași pasiuni ca și tine, silueta ta va avea numai de câștigat. În plus, este și o ocazie minunată prin intermediul căreia îți poți mări grupul de cunoștințe. Iar dacă alături de tine va fi și cea mai bună prietenă, vă veți bucura împreună de o activitate pe care veți dori să o continuați și în anotimpul următor.

Iată 5 lucruri pe care să le faci în vara lui 2017 alături de cele mai bune prietene. Propune-ți să le bifezi pe toate cele 5, astfel încât să ai ce povesti colegelor de la facultate. Grăbește-te să te aventurezi în cel puțin una dintre ele!

2 Replies to “Planuri de fete pentru vara lui 2017!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *