Cu toții avem nevoie la un moment dat de serviciile de traduceri ale unor documente sau acte. Și asta pentru că tot mai multe persoane aleg să își găsească un job în altă țară, să se stabilească acolo sau tinerii aleg să facă o facultate în afara țării noastre. Indiferent de motiv, legislația din țările străine cer anumite documente indispensabile, iar acestea trebuie să fie traduse în limba respectivă. Dacă te-ai hotărât să iei drumul străinătății și ești în căutarea unui birou autorizat pentru traduceri autorizate si legalizate, poți alege cu încredere Inova.

Este foarte important ca orice tip de traducere, fie ea autorizată sau legalizată, să fie corectă din punct de vedere gramatical, iar sensul cuvintelor să nu fie schimbat. Au existat cazuri în care traducerile nu au fost realizate corect, iar acele documente au fost anulate complet de către statul respectiv. Un singur cuvânt tradus greșit poate crea probleme. De aceea, este foarte important să apelezi la un birou de specialitate, cu experiență și autorizat de către Ministerul Justiției.

Biroul de Traduceri Inova = profesionalism

Biroul de Traduceri Inova are o experiență de aproximativ 15 ani în acest domeniu, ori acest aspect dovedește calitatea serviciilor pe care le oferă. De-a lungul timpului, portofoliul cu clienți a crescut, iar ei s-au specializat în tot mai multe domenii precum cel juridic, economic, medical, tehnic etc.

Faptul că oferă servicii de traduceri în peste 30 de limbi străine, instituțiile de stat, cât și persoanele juridice apelează la ei cu încredere de fiecare dată. Inova este un aliat de încredere ori de câte ori ai nevoie, atât fizic, cât și online. Totodată răspund prompt la fiecare e-mail, iar clienții beneficiază de traducerile necesare în timp util. Toate detaliile cu privire la prețuri, serviciile complete, cât și alte informații utile se regăsesc pe site-ul servicii-traduceri.ro, la doar câteva click-uri distanță.

Ce mai oferă Biroul de Traduceri Inova

Inova are la dispoziția clienților traducători specializați pe diferite domenii, un project manager eficient, cooperant și prompt, disponibilitate de a traduce un volum mare de documente într-un termen cât mai scurt, consultanță, anumite discount-uri pentru un volum mai mare de documente, confidențialitatea colaborării și garanția calității pentru orice tip de traducere.

Pentru mai multe detalii suplimentare puteți accesa site-ul oficial servicii-traduceri.ro.

Date de contact: 0734 171 237

office@servicii-traduceri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *