Ziua bună tuturor! La mulți ani vouă, la mulți ani mie, la mulți ani tuturor! M-am trezit zen și mi-am propus să rămân așa o bună parte din zi. Dacă nu am noroc de toată… Poiana are o campanie tare faină luna asta, deci mai aveți timp să vă înscrieți și voi. Îmi place ideea de a încuraja timpul împreună, pauzele, timpul cu noi înșine. Cred că oricine are nevoie de timp. Am ajuns să fim roboți, veșnic la muncă, veșnic în mișcare, fără pauze. Dar oprește-te! Deschide ochii, privește cerul, observă frunzele colorate și covorul de pe jos. Ascultă păsările, simte animalele, iubește oamenii! E nevoie de atât de puțin ca să fii fericit… păcat că noi nu am învățat asta încă.

Savurează viața, așa cum spune Poiana! Promoția se desfășoară până pe 30 octombrie, deci mai aveți timp până sâmbătă inclusiv. Cumpărați tabelete Poiana de minim 5 lei și înscrieți bonul pe ciocolatapoiana.ro. Aveți ocazia să câștigați premii faine – aparate foto instant, trollere și vouchere de weekend. Ce poate fi mai fain decât zile de respiro? Mai ales că e atât de ușor să te înscrii.

Ce înseamnă pentru tine fericirea?

Pentru mine înseamnă o carte bună și două ore să o citesc pe nerăsuflate. O cană de cafea caldă. O plimbare în parc. Călătorie prin țară. Fericirea mea înseamnă Aki. Înseamnă oamenii alături de care mă simt bine. Înseamnă familia și prietenii. Fericirea înseamnă un moment în care reușești să îți tragi sufletul și constați că e bine ce ai făcut. Fericirea e de ziua ta, când realizezi că ai mai îmbătrânit cu un an, însă ai devenit și mai înțelept. Fericirea e să ai alături doar oameni frumoși sufletului tău. Fericirea e aprecierea celorlalți. Fericirea chiar stă în lucruri mărunte și simple. Însă toți fugim după ea fără să o vedem exact lângă noi.

Nu uitați niciodată să profitați de fiecare moment. Să ne oprim din când în când din goana noastră și să trăim. Știu că suntem presați din toate direcțiile, perioada e și ea dificilă, însă nu lăsați ca viața să treacă pe lângă voi! Ce înseamnă fericirea pentru tine?

8 Replies to “Poiana încurajează timpul împreună!

  1. Mmm.. Ador Poiana. Fericirea pentru mine este atunci când la sfârșitul zilei sunt sănătoasă, și atunci când am avut o zi productiva. Plus Atunci când am activitate, sau momentul când ma relaxez și simt cumva ca nu a trecut ziua degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *