Despre Pellamar s-au scris foarte multe, dar și mai multe am avut ocazia să aflu o dată cu evenimentul la care am participat în luna martie la Galați. Atunci am avut-o alături pe Simona, reprezentanta companiei, care ne-a arătat un filmuleț minunat și emoționant, din care am aflat adevărata istorie a acestor produse miraculoase cu nămol sapropelic. Totul pleacă de la soția Doctorului Ionescu Călinești, ce suferea de o boală de piele. El creează astfel produsele Pellamar, extractul de nămol fiind la baza acestora. A reușit să o vindece, dând, prin povestea sa de iubire, produse pline de grijă și pentru restul oamenilor. Centrul Pellamar de la București a fost celebru nu doar în țară, ci o mulțime de turiști străini veneau pentru el. A fost un succes. Până când s-a instaurat regimul comunist… iar toate lucrurile bune au dispărut.

Din fericire, în 2010 s-a reluat producția de produse cu nămol. Ceea ce este genial, fiindcă nu ai cum să nu iubești aceste produse românești. Țin minte că prin 2014 am fost la Balta Albă pentru recreere, dar habar nu aveam că acela este celebrul lac vindecător. Mă bucur că este așa aproape de orașul nostru și chiar mi-ar plăcea să vizitez, să vedem cum e în interior.

O incursiune în vreme și un miracol al medicinei holistice

Până una-alta, ne bucurăm de produsele cu extract de nămol Pellamar. Am folosit de-a lungul timpului destul de multe, printre care cele de igienă orală, mască facială, gel de duș. Ba chiar și gelul peeling, pe care l-am primit și acum. În schimb, noutatea din martie a fost sarea de baie, care m-a surprins plăcut. O recomand pentru o relaxare profundă! Deși sunt mare fană a dușului, nu a băii în cadă, mi se cam face rău de la căldură și abur, când și când merge să te relaxezi. Așa că sarea de baie Pellamar cred că este exact ce avem nevoie. În borcănelul de plastic sunt mai multe punguțe individuale, ceea ce e ok, fiind deja porționată.

Gelul peeling este o combinație de acizi AHA și BHA și e recomandat a se folosi o dată pe săptămână, având o acțiune foarte puternică. Încercat, bifat, plăcut! Cine spune că din iubire nu ies lucruri faine?

Nu uitați că și la noi în țară se fac cosmetice de calitate! Iar produsele Pellamar sunt prietenoase cu mediul și iar povestea lor de iubire e foarte frumoasă! Extractul de nămol sapropelic le face unice, având proprietăți deosebite. Voi ați folosit produsele lor? Care v-a plăcut cel mai mult?

18 Replies to “O poveste de iubire devenită remediu

  1. Nu stiam de aceste produse. Stiam de Techir. Tot cu namol. Ma bucura faptul ca revin produsele romanesti pe piata. Sper ca pretul lor sa nu fie la acelasi nivel cu cele straine pentru ca atunci nu stiu daca veniturile ne ajung.

  2. Nu le-am folosit inca si nu stiam ca au namol in compozitie dar am auzit numai lucruri bune despre ele si sunt sigura ca o sa le vina randul intr-o zi. Si vreau sa incep cu pasta de dinti. Ma bucur ca firmele romanesti au inceput sa aiba produse din ce in ce mai interesante, eficiente si la preturi bune.

  3. Wow… nici nu știam povestea din spatele acestui brand! Foarte interesant! Acum ceva timp am incercat câteva produse de la ei și mi-au plăcut mult! 😍😍😍

  4. Si pe mine m-a impresionat povestea din spatele brandului. Am folosit multe produse de la ei si toate mi-au placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *