Ziua bună, oameni frumoși! Parfumuri… cui nu-i plac? De la Bucovina Beauty Blogger #1 am venit nu cu unul, ci cu 4 sau 5 astfel de minunății! Bineînțeles că n-am avut răbdare și am început să le pufăi încă de acolo, dar acasă mi-am făcut o idee mai completă despre cum se comportă fiecare în parte. Și primul despre care vreau să vă vorbesc este Verona de la Infinite Love. Țin de la bun început să vă spun că Infinite Love are o gamă variată de parfumuri, dar nu sunt copii sau fake-uri! Atenție! Acestea sunt replici de cea mai bună calitate, pe site și specifică – ”Notele speciale asemănătoare cu …” Am apreciat enorm lucrul ăsta, că se oferă parfumuri de calitate, similare cu cele celebre, dar la prețuri extrem de accesibile. Verona, alegerea mea, este o replică după Amor Amor de la Cacharel, care știți că e unul din favoritele mele.

Codul acestui parfum este K-090, orice produs de pe site îl veți găsi codificat și disponibil în varianta de 50 sau 100 ml. Este un parfum floral, potrivit pentru zilele toride de vară. Nu este înecăcios, ba din contră, se așează perfect fără să încarce și mai mult atmosfera. Iată câteva caracteristici ”tehnice”, să spunem așa:

Note de vârf bergamot, coacăze, grapefruit, mandarin, portocale
Note de mijloc caisă, crin, iasomie, lăcrămioare, trandafir
Note bază ambră, cedru, mosc, tonka, vanilie
Anotimp Vară
Timpul zilei Zi

M-a izbit asemănarea cu Amor Amor, iar persistența e una acceptabilă- l-am simțit câteva ore bune. Are un preț mai mult decât acceptabil, merită din plin achiziția, și clar este pentru persoane cărora nu le pasă de etichete mai mult decât de calitate. Am întâlnit parfumuri de firmă care nu persistă nici 2 ore și costă exagerat, așa că parfumurile Infinite Love sunt o alternativă foarte inspirată!

La momentul actual e și o promoție activă pe site, și anume la 2 parfumuri comandate primești un recipient #OnTheGo, pe care îl poți reumple și strecura în geantă oriunde te duci. Dimensiunile micuțe îl fac perfect pentru orice buzunar!

Iubesc parfumurile și mă bucur că am descoperit Infinite Love, Verona este exact pe gustul meu! Parfumurile lor mi-au atras atenția în mod deosebit și o să acord o șansă și altor variante!

43 Replies to “Povestea unui parfum – Verona by Infinite Love

  1. Am mai vazut parfumurile astea prin online si am citit doar lucruri bune despre ele. Trebuie sa le incerc si eu sa vad de ce sunt atat de laudate. 😀
    Amor Amor de la Cacharel era printre preferatele meu candva… 😀

    1. neaparat sa le incerci. eu de multe ori nu ma indur sa dau cateva sute de lei pe un parfum, asa ca sunt o alternativa accesibila!

  2. si euam facut cunostinta cu Infinite love saptamanile trecute, eu am Lyon si chiar este ok raportat la pret

  3. Eu nu tin atat de mult la eticheta si in ultima vreme am inceput sa apreciez tot mai mult astfel de parfumuri care ofera calitate la un pret mult mai mic decat originalul.

  4. Am mai vazut aceste parfumuri, si in blogosfera dar si la cunoscuti. Acesta va fi sigur pe placul meu, amor amor se numara printre parfumurile mele prefera. De asemenea, imi place si vera wang, princess.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *