Ziua bună, oameni frumoși! Astăzi intrăm în luna iubirii, luna în care se împletesc cele două sărbători (atât cea românească, dar și cea americană), așa că trebuie să începem să ne pregătim din timp măcar cu o atenție pentru persoana de lângă noi. Recomandarea mea numărul unu în cazurile de genul sunt parfumurile, dat fiind faptul că e ușor să ne putem orienta în funcție de personalitatea și gusturile celui de lângă noi. De exemplu, pe mine nu m-ar deranja să primesc Paco Rabanne Olympea, deși am foarte multe parfumuri. Însă azi am o recomandare pentru EL – Acqua di Gio Profumo. Și vă zic din start că găsiți pe Notino orice parfum vă tentează, și la prețuri foarte bune!

Giorgio Armani este unul din cei mai de succes creatori italieni de modă, iar acest lucru se reflectă și celelalte ramuri în care activează – industria cosmeticelor și a parfumurilor. Hainele sau parfumurile sale au acea eleganță ce nu se demodează niciodată, ba chiar se amplifică o dată cu trecerea timpului. Parfumurile Si și Acqua di Gio vor rămâne emblemele sale, fiind extrem de apreciate chiar și după mulți ani de la lansare.

Tocmai de aceea, Acqua di Gio Profumo nici nu avea cum să fie altfel. Creat în 2015 de Alberto Morillas, această versiune duce mai departe moștenirea lăsată de varianta originală. Inițial mi s-a părut un parfum extrem de elegant, potrivit doar seara, așa cum e Scandal Parfum (de damă), însă pe parcurs am scăpat de senzația asta. Se potrivește bărbaților aventuroși, curajoși, care nu se sfiesc să își asume riscuri. În orice anotimp și în orice moment al zilei.

-parfum aromatic, cu accente marine-

Note de vârf: note marine și bergamotă;

Note de mijloc: rozmarin, salvie și mușcată;

Note de bază: tămâie și paciuli.

Orice bărbat (sau femeie) ar trebui să aibă cel puțin un parfum de brand. Nu de alta, dar acolo veți vedea în mod cert diferența de persistență, de miros și de modul cum se așează pe piele. Acqua di Gio e unul din acele clasice ce nu se vor demoda niciodată. Pentru că este un parfum cu bun-gust. Nu se va potrivi chiar tuturor. Contează să știi să porți un parfum. Însă în mod cert va bucura nasul celor obișnuiți cu parfumuri bune. Sunt curioasă, preferați să luați mai multe parfumuri mai ieftine sau investiți mai mult într-unul singur, de calitate superioară?

19 Replies to “Povestea unui parfum – Acqua di Gio Profumo

  1. Foarte interesant este acest parfum ! Multumesc frumos pentru informatie recomandare !
    Este un cadou ideial pentru un barbat deosebit .
    Eu prin casa am numai parfumuri ieftine,deoarece nu i mi permit sa mi cumpar parfume scumpe . 😔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *