Neața, neața, oameni dragi! O să spuneți că vă împarfumez prea mult, dar zău dacă nu merită! Parfumul e una din piesele de rezistență fără de care nu ies din casă. Și chiar dacă, să zicem, că dimineața plec în grabă, am la muncă un recipient cu care să remediez situația. Niciodată nu rămân fără miros 😀 Azi vă spun câteva cuvinte despre un parfum nou, o apă de toaletă necunoscută mie până acum, deși a apărut în 2013 – Her Golden Secret by Antonio Banderas. Știam că celebrul actor are o casă de parfumuri, dar eram mai în temă cu cele pentru bărbați, le-am mai mirosit în diverse ocazii, fără a avea habar de cele de damă. Am avut o surpriză!

Her Golden Secret este un parfum oriental floral, nu neapărat genul pe care l-aș fi ales după descriere. Și mai bine că nu mi s-a dat posibilitatea de a alege, pentru că aș fi ratat un parfum deosebit! E un parfum pentru o fire romantică, mai cu capul în nori, deci în zilele în care tindeți spre visare, zic eu că e ideal! Notele sale sunt reprezentate astfel:

Note de vârf: piersică, mandarină, măr, bergamotă

Note de mijloc: flori de portocal, coacăze negre, gardenie

Note de bază: vanilie, patchouli, mosc, cedru.

Puteți să vă dați seama cam din toate postările din cadrul rubricii Povestea unui parfum că ador aromele cu baza de mosc. E semnătura mea, să zic așa. Această apă de toaletă are o persistență ok, de câteva ore, mai mult pe haine, e normal, zic eu. E un parfum ușor dulce, dar potrivit și vara. Iarna nu aș opta pentru el, fiind un pic prea slăbuț. Iar vara, mai ales dacă e o zi caldă, l-aș lăsa mai repede pe seară. Nu e înecăcios, dar vi s-ar putea părea un pic tare. Foarte puțin, nu vă speriați.

Her Golden Secret by Antonio Banderas este un parfum care mi se potrivește și pe care mă bucur că-l am în colecție! Dacă știam mai repede ce produse faine a creat și cât de accesibile sunt, nu așteptam atât de mult să facem cunoștință! Voi ați încercat vreunul din parfumurile create de acest celebru actor? Cum vi s-au părut? Cu ce impresie ați rămas?

31 Replies to “Povestea unui parfum – Her golden secret

  1. Știu de existența casei de parfumuri Antonio Banderas dar nu am încercat nimic până acum. Chiar credeam că este destinată bărbaților! Mulțumesc pentru detaliile pe care le-ai dat, îmi plac parfumurile cu note de gardenie, mosc.

  2. Pe mine ma incanta ca are in compozitie flori de portocal, mandarina si vanilie, aromele mele preferate si imi place Antonio Banderas asa ca as incerca si parfumul.

  3. Nu am incercat parfumurile create de acest actor pana acum. Mirosul acesuia pare pe gustul meu.
    In afara subiectului, dar ador craniul din poze :))

  4. mie imi plac parfumurile orientale in general deci posibil sa ma prinda si asta. Nu stiu de ce, dar eu nu ma gandeam ca exista si parfumuri de dama sub numele Antonio banderas. Ca sa vezi ce in urma sunt!

  5. Tare curioasa sunt despre cum miroase acest parfum!
    Eu acum am Blue Seduction de la Antonio Banderas care este genial! L-am avul in trecut si tare incantata eram de el! E fresh-marin cu o tenta floral-lemnoasa… Trebuie sa il incerci si tu! Cu siguranta o sa-ti placa! 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *