Neața bună, oameni dragi! Un pic de pauză în mijlocul săptămânii e cheia spre un weekend mai productiv. Cine a zis-o? Eu am zis-o, că doar asta e scuza mea pentru care am lipsit miercuri de pe blog 😀 Lenea mă acaparează, și nu e astenia de primăvară, ci dragul de a sta mai mult afară și de a face cu totul altceva decât să scriu. Și totuși, sâmbătă e a doua întâlnire a bloggerițelor de beauty din zona Brăila-Galați și am constatat că mai am de testat câteva produse sau mai bine zis, mai am de scris despre ele. S-au adunat multe lucruri frumoase la prima întâlnire, câteva produse pe care le-am primit la schimb și n-am apucat să mă ating de ele. Azi vreau să vă vorbesc despre altfel de parfumuri, nu cele obișnuite, lichide.

Parfumurile solide de la Fragonard au fost o descoperire foarte plăcută, aș putea spune. Sunt fană parfumuri, ador sticluțele lor finuțe, colorate, esențele puternice, dar când am zărit aceste cutiuțe, am fost un pic contrariată. Înglobate într-o cutie mai mare, în care au încăput 4 mai micuțe, colorate și ele, dar fără nimic lichid. Cum așa??? Ce vrăjitorie e asta???

Vă zic, spre rușinea mea, nu am încercat așa ceva în 27 de ani de viață. Poate voi ați mai văzut, dar eu neam. Așa că am fost curioasă ca Aki când îi arăți pumnul strâns și vrea să vadă ce ai tu acolo. N-am putut să mă abțin să le miros din prima. Aromele pe care le-am primit eu au fost: vanilie, flori de portocal, trandafiri și violete.

Consider că sunt un excelent cadou, sigur veți impresiona pe cineva cu bijuteriile astea mici. Principiul e simplu: ca la balsamul de buze în cutiuță, iei cu degetul și te dai, eu prefer după ureche, parcă răspândește parfumul mai plăcut în jur. Desigur, nu e ca un parfum obișnuit și nu va lăsa ”dâre” în urmă, dar consider că nici așa nu e plăcut. Ba mai repede, când îți scuturi părul, să fie ca o adiere… și lumea să se întrebe de unde vine. Parfumurile au arome foarte plăcute, nu extrem de puternice, dar fidele. Preferatul meu e clar cel de vanilie, deși în viața de zi cu zi nu sunt vreo mare pasionată. Totuși, de data asta, în forma asta, m-a cucerit!

Cred că sunt acel ceva care te scoate din anonimat… sunt mii de arome prinse într-o cutiuță atât de mică și de firavă… dar care ascunde atât de multe! Nu renunț la parfumurile lichide, asta e clar, dar când vreau să dau pe ”cineva” pe spate… după ureche e exact locul din care pornește!

Voi ați folosit până acum parfumuri solide? Cum vi s-au părut? Ce impresie v-au lăsat?

31 Replies to “Povestea unor parfumuri… altfel!

  1. Mai auzisem de parfumuri solide, dar nu le-am încercat. Doar că acum, citind postarea ta, mi-a venit imediat în minte – vai, ce bune sunt astea pentru călătoriile cu avionul! Mai ales dacă pleci pe perioade lungi… strecori câteva cutiuțe din astea pe undeva, fără grija că poate se sparg, cum am eu mereu de miniaturile mele drăgălașe. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *