Ziua bună, doamne și domnișoare frumoase! Azi e despre voi! Pentru că vorbim despre o nouă gamă lansată de cei de la C-THRU, și anume Cosmic Aura. Știți deja că sunt îndrăgostită de parfumurile lor, care au un preț accesibil și persistență decentă. Am avut o mulțime de arome – vedeți aici articolul meu amplu despre gamele lor. Cosmic Aura are o aromă deosebită, cu care am făcut cunoștință de ceva timp și încă nu m-am săturat de el!

În această gamă sunt 3 produse – deosprayul, deodorantul și apa de toaletă (în versiunea de 30 sau 50 ml). Cosmic Aura este un parfum pentru femeia de acțiune, veselă, optimistă și proaspătă tot timpul. Este un parfum floral-fructat, de zi, care se așează perfect și nu deranjează. Persistența este decentă, de câteva ore, cel puțin pe pielea mea. Nu am găsit până acum vreo aromă de la C-THRU cu care să nu rezonez, cel puțin în anumite momente.

Rezonăm?

Preferata mea e clar apa de toaletă, întrucât deodorante și deospray-uri nu prea folosesc. Prețul este pentru toate buzunarele, iar designul a fost cel care m-a cucerit din prima. Cutiuța de plastic care să protejeze recipientul, cristalele din interior, se păstrează elementele clasice. Dar totodată vine ambalajul parcă din altă galaxie, colorat în tonuri de albastru și mov. Cum să nu îți placă?? Pe mine m-a cucerit, întrucât sunt fana acestor culori.

Tot cei de la Sarantis sunt responsabili de distribuția acestei game, ca de altfel a tuturor celor de la C-THRU. Sper să fie mereu prompți și în pas cu noutățile, pentru că acesta e unul din parfumurile mele preferate. Este un brand accesibil, iubit de femeile de diverse vârste, începând din adolescență până la maturitate.

Cosmic Aura este un parfum zemos, care te învăluie. Are și anumite accente mai ”tari”, dar nimic ce nu poate fi purtat chiar și în sezonul cald. Ba din contră, cred că vara e anotimpul pe care se pliază cel mai bine.

Cosmic Aura de la C-THRU a fost o surpriză foarte plăcută. Nici nu mă așteptam la altceva! Este un brand care mă provoacă de fiecare dată și mă las provocată cu mare drag!

32 Replies to “Povestea unui parfum – C-THRU Cosmic Aura

  1. cosmic aura… ca nume nu imi sspune mult, dar ambalajul pe mine ma face sa cred ca este mai degraba un parfum de iarna. cred ca asociez mantia aia stralucitoare cu stratul de zapada si luna reflectata de el…

  2. Ador parfumurile C-Thru, sunt accesibile și au o persistență care pe mine mă încântă maxim. Nu de puține ori am fost întrebată ce parfum folosesc ☺ Și ce crezi?? Nu am vrut să dezvălui detalii 😜😜

  3. Am si eu aceasta gama si dupa nasul meu as zice ca se pliaza mai bine pe anotimpurile reci decat pe cele calde. Cel putin pe pielea mea se simte mai bine in contact cu aerul rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *