Deși am cam multe parfumuri în portofoliu, de multe ori întind mâna după cele din gama C-THRU, pe care le-am descoperit anul trecut. Nu sunt vreo firmă nemaiîntâlnită, nu sunt ceva extraordinar, dar eu m-am îndrăgostit de ele mulțumită fetelor de la The Cover, care au fost niște drăguțe și m-au ”alimentat”. Așa am ajuns să am în colecție nu mai puțin de 4 astfel de parfumuri, 2 ape de toaletă de 30 ml și 2 deodorante spray de 75ml.

În posesia mea se află 4 variante diferite – Black Beauty, Glamorous, Lime Magic și Emerald Shine. Apele de toaletă sunt primele două. Ca și persistență, la mod general, pot spune că am fost mulțumită. Câteva ore le simt, chiar și deodorantele spray. Pe haine persistă și mai mult. Dar să vă zic despre fiecare în parte.

C-TRHU Black Beauty este un parfum cald-condimentat, oriental-floral, numai bun pentru sezonul rece. Din ce spune Fragarantica, notele de vârf sunt citrice și note condimentat, notele de mijloc sunt vanilie și orhidee, iar cele de bază sunt lemn de santal, ambră și patchuli.

C-THRU Glamorous este primul meu parfum de la ei, m-a cucerit din start și chiar l-am terminat zilele trecute. Este pur și simplu superb! Este un parfum floral-fructat, contrat preferințelor mele obișnuite. Ca și note, le avem pe cele de vârf – iederă, măr și lămâie, pe cele de mijloc – lăcrămioare, liliac, iasomie, și pe cele de bază – chihlimbar, cedru. Pentru mine, C-THRU Glamorous merge purtat oricând, fie că e dimineață sau seara, fie că e iarnă sau vară.

C-THRU Emerald Shine este un parfum floral-fructat. Notele de bază sunt citricele, fructe de pădure negre și nufăr, notele de mijloc – trandafir, violetă și liliac, iar cele de bază – mosc, lemn de santal și cedru.

C-THRU Lime Magic este un parfum fresh, perfect pentru zilele caniculare. Nu e greu, nu ți se face greață de la el, este pur și simplu vesel și-ți dă o stare de bine. Notele de vârf – iasomie, lămâie, trandafir, note de mijloc – ceai verde, bergamotă, note de bază – note lemnoase, mosc.

Îmi plac notele de mosc, cred că asta se vede, cam orice parfum care-mi place are așa ceva. Aromele pe care le am de la C-THRU sunt mai mult decât perfecte pentru mine, sunt încântată de ele și chiar vreau să mai descopăr și altele.

Voi folosiți parfumurile din gama C-THRU? Cum vi se par? Ce arome ați mai recomanda?

8 Replies to “Povestea unui parfum – colecția mea C-THRU

  1. Varianta Black cred ca se apropie cel mai mult de preferintele mele in materie de parfumuri, Ce-mi place la ele e ca au preturi accesbile. Eu nu sunt deloc genul care sa dea mai mult de 100 de lei pe un parfum, sincer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *