Ziua bună, oameni faini! Probabil că v-am băgat un pic în ceață când ați văzut asociate parfumurile cu această mașină, dar vă zic eu că au legătură. Mai exact, cei de la Mercedes chiar au extin domeniul de producție în 2012 și au creat un parfum de lux, Mercedes-Benz by Mercedes-Benz. Mercedes Benz Woman a apărut în 2016 este un parfum potrivit pentru femeile care doresc un design curat, echilibrat și un detaliu emoțional, toate acestea completând perfect stilul de viață.

Eu am varianta de 10 ml, tip roll-on, din Calendarul de Advent de la Douglas. Chiar m-am bucurat că l-am achiziționat, am reușit să descopăr astfel multe produse necunoscute. Acesta este un parfum floral-oriental, potrivit pentru ocazii speciale, dar se pretează și de zi cu zi. Nu este un parfum pretențios, ci mai degrabă curat și simplu, dar cu o notă de eleganță.

Ca și note, avem următoarele:

– note de vârf – coacăze negre, gardenie, pară

– note de mijloc – floare de portocal, iasomie

– note de bază – cașmir, lemn de santal, mosc, vanilie.

O feerie a aromelor, aș putea spune. E un parfum ușor dulceag, fără a fi greu. Nu te îneacă și nici nu te sufocă. Se potrivește oricărei femei și îl recomand pentru orice anotimp, nefiind genul de parfum care să deranjeze, nici cu o arie de răspândire prea mare.

Fiind o apă de parfum, mă așteptam să persiste ceva timp. Nu exagerat, e adevărat, dar nici nu sunt dezamăgită. Acest parfum de la Mercedes Benz rezistă lejer 5-6 ore pe piele și lasă în urmă o aromă caldă, dulce, dar plăcută. Parfumul de tip roll-on facilitează aplicarea și ajută la punctarea zonelor-cheie. Și se consumă mult mai greu în acest mod, pentru că nu se mai pierde prin aer.

Cei de la Mercedes au o gamă destul de variată și s-au extins din zona de parfumuri către geluri de duș, after-shave-uri sau lapte de corp. Ceea ce îmi place la acest parfum, și constat că e nota acestei companii, e că nu e exagerat. Nu este opulent, ci mai degrabă sobru. Nu este kitchos, ci mai degrabă elegant. Nu este prea mult, ci exact cât trebuie. Cam așa stă treaba și cu mașinile lor…

În concluzie, parfumul Mercedes Benz Woman a fost o surpriză foarte plăcută. Nu are nici un preț exagerat, eu am găsit cam 50 euro flaconul de 30 ml. Da, acum, calitatea se plătește. Dar merită din plin! Voi sunteți dispuși să plătiți un preț mai mare pentru o calitate mai bună? Ați încercat până acum parfumuri ce nu sunt produse de o casă celebră, ci de companii ce nu au acest obiect de activitate?

56 Replies to “Povestea unui parfum – Mercedes Benz Woman

  1. Daca are lemn de santal si mosc cu siguranta imi va placea. Nu l-am vazut pana acum. Exista si in varianta de 100ml?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *