Ziua bună tuturor! Lucrurile încep să se miște și la noi și sper ca în curând să vă pot da o veste foarte bună. Dar nu vreau să cobesc, nu vreau să mă entuziasmez, așa că totul veți afla la momentul potrivit. În ultima vreme am o predilecție pentru parfumuri și ape de toalete, spray-uri de corp și chestii din categoria asta. Îmi place să miroasă bine, chiar dacă nu persistă o eternitate, măcar să fie acolo. Măcar să simt eu mirosul. De aceea, comenzile mele recente includ astfel de produse. Printre ultimele achiziții – Note per due. Ce să fie, ce să fie? E un parfum deodorant unisex, ceea ce-l face primul produs de acest gen pe care l-am încercat vreodată.

IMG_20160905_193224 note per due

Nefiind nici parfum, nici apă de toaletă, persistența este ceva mai redusă, dar cantitatea de 100 ml nu mă face să-mi pară rău că-l utilizez des și nici să-mi fie teamă că-l voi termina prea repede! Nu se prezintă într-o sticlă sau în recipient de plastic, ci într-unul de metal, la fel ca un deodorant obișnuit. Eu îl aplic dimineața și câteva ore îl simt în jurul meu.

Fiind un parfum unisex, merge și pentru Mr. Și chiar și el a zis că miroase super! Ca să vă faceți o idee (deși eu niciodată nu reușesc din descrierile astea), e un amestec de nucșoară, ceai verde și fructe tropicale. Are o aromă fresh, fructată, eu atât pot să vă explic, cu ușoare accente picante. Nu e dulce, deci în zilele calde, însă se pretează foarte bine!

IMG_20160905_193134 IMG_20160905_193154Nu se recomandă a fi pulverizat pe pielea iritată, iar pentru că are în compoziție alcool, aveți grijă cu hidratarea, să nu usuce pielea. Dar oricum, Note per due rămâne un mod minunat de a-ți înviora ziua! Pe spatele recipientului aveți lista de ingrediente și câteva recomandări. Acest deodorant îl găsiți pe site-ul Bottega Verde, la un preț ok și eu chiar cred că ar fi pe placul oricui! Nu uitați că primii 20 dintre voi au reducere 10% din valoarea comenzii introducând codul PAGINI!

Ce părere aveți despre parfumurile unisex? Ați fi curioși să încercați Note per due?

17 Replies to “Povestea unui parfum – Note per due

    1. asta asa e. cine se gandea ca trecem noi de vesnicul Impulse? 😀 si iata ca azi avem atatea parfumuri, ape de toaleta, body spray-uri si toate cele..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *