Ziua bună tuturor! Am rămas datoare cu articolul despre parfumul Opera de la Dzintars de vreo 2-3 săptămâni și chiar îmi pare foarte, foarte rău, dar timpul limitat nu mi-a prea permis să mai postez nimicuț. V-am explicat eu ieri destul de pe larg care a fost viața mea în ultima lună. V-am povestit aici despre celelalte produse pe care le-am încercat de la ei, și anume balsamul pentru păr și crema pentru picioare obosite. Azi revin cu un parfum destul de interesant, de a cărui existență am aflat cu ocazia asta.

Parfumul Opera vine în variantele de 50 și 100 ml, într-un ambalaj foarte fancy. Cutia, catifeaua, sticluța cu formă simpatică din sticlă groasă, toate contribuie la o prezentare de nota 10+! Eu am varianta de 100 ml și vă pot spune că sigur va rezista mult, mult timp!

Este un parfum floral condimentat, care zic eu că merge mai bine primăvara-vara-toamna, nicidecum iarna. Este un parfum ușurel, nu e tare, nu dă dureri de cap. Tocmai de asta zic că iarna nu e tocmai cel mai potrivit. Cel puțin din punctul meu de vedere, eu port parfumuri dulci și tari în anotimpul rece. Dar da, este fresh, te revigorează și îți trezește simțurile!

Ca și note, avem așa :

Note introductive: flori de lămâi, muguri verzi de crin.

Note ”de mijloc”: flori de crin, iasomie, frezie.

Note finale: mosc, santal, balsam de Peru, cuișoare.

M-a atras moscul, dar nu pot spune că e destul de pregnant pentru gustul meu. Totuși, combinația e faină, îmi place foarte mult ce a ieșit! Persistența e destul de ok, deși nu pot spune că rezistă toată ziua. Câteva ore, mai precis, cel puțin la mine.

Din gama parfumurilor Dzintars mai fac parte și Opera Classic, care este floral oriental, cu accente de neroli, ambră, paciuli, miere, deci presupun că e foarte, foarte dulce, dar și Opera Night, care este oriental-vanilie, cu accente de pară, iasomie, orhidee, mosc, vanilie și cuișoare. Prețurile sunt destul de ok, mai ales cu Black Friday-ul, și nu uitați că sunt cosmetice bio, deci merită investiția!

Voi ați folosit parfumuri sau cosmetice bio până acum? Cum vi s-au părut? Opera chiar este un parfum ok, sper să-l folosiți și voi!

27 Replies to “Povestea unui parfum – Opera by Dzintars

  1. Nu am folosit acest parfum, trebuie sa recunosc ca nici nu am mai auzit de el pana acum, insa pentru ca imi plac foarte mult cosmeticele bio, chiar ma tenteaza si Opera! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *