Ziua bună, oameni dragi, și la mulți ani! Sper ca acest an să vă aducă tot ce v-a lipsit în precedentul. Să fie mai liniștit, să aveți și mai multe realizări, și să reușiți în tot ce v-ați propus. Am decis să mă organizez mai bine pentru luna asta, mai ales că am ceva libere acum pe început. Dup-aia urmează inventarul și voi avea câteva zile de foc, dar să zicem că funcționăm ok. Abia aștept luna februarie, am în plan o vacanță mai serioasă. Dar până atunci mai e, așa că propun să începem lent. Mai exact, vreau să vorbim despre povești de succes. Mai exact despre una anume. Cine îi știe, a auzit de denumirea veche, de Alfa Natural Cosmetics. Alina Zamfir. Cosmetice românești handmade. Asta în cuvinte puține. Acum vorbim despre un brand nou, transformat, L’Oderm.

Cum a început totul?

Așa cum povestește chiar Alina în pagina de prezentare, este de profesie cosmeticiană și a hotărât să creeze niște produse ale căror ingrediente să nu dăuneze tenului. După 25 de ani de experiență și o linie de cosmetice handmade, a trecut la ceva mai profi. Ingredientele, însă, rămân tot naturale – ape florale, ceaiuri din plante sau ierburi cu puteri magice.

Alfa Natural vs L’Oderm

Personal, din gama Alfa Natural Cosmetics am testat serul cu acid hialuronic și elastină, de care am fost super încântată. Și pe care, apropo, îl găsiți și în gama  L’Oderm aici. De asemenea, am avut și săpunul cu ulei de cuișoare, care mirosea la fel de divin chiar și după câteva săptămâni.

În momentul de față am avut ocazia să testez setul pentru demachiere pentru ten normal și crema de zi 25+. Am fost curioasă, recunosc, dat fiind faptul că aveam la dispoziție rutina completă, cel puțin pentru perioada zilei. Seara am schimbat doar crema, dar am păstrat loțiunea și demachiantul. De fapt, setul acesta de demachiere conține demachiantul cu ulei de cocos și loțiunea tonică, adică primii 2 pași din rutina pe care ar trebui să o aibă orice femeie. Urmează pasul 3, hidratarea cu ajutorul cremei. Dar să le luăm pe rând și să vă spun câteva cuvinte.

  • demachiantul natural pentru ten și ochi cu ulei de cocos

Știm bine că demachierea este cel mai important pas pentru orice ten. Oricât de obosită ești, nu sări peste etapa asta! Este important să găsești un produs care să fie eficient atât pentru un machiaj normal, cât și pentru unul rezistent la apă. Iar eu pot spune că demachiantul cu ulei de cocos de la L’Oderm este exact ce trebuie. Nu irită ochii, nu provoacă lacrimi, curăță perfect și are un miros tare fain. E și normal, dat fiind faptul că substanțele active principale sunt uleiul de cocos, de ricin, de struguri și de shea. Îmi place tare mult dozarea cu pompiță, e economică. Îl folosesc de aproximativ o lună și chiar nu am consumat mult din el. Presimt că mai ține câteva luni!

  • loțiune tonică hidratantă

Acesta pare a fi produsul care mi-a plăcut cel mai mult! Cu sistemul de dozare nu m-am înțeles excelent, dat fiind faptul că e spray și cred că uneori dau cam multe pufuri pe dischetă. Dar efectul e tare fain! Curăță în profunzime și lasă un ten perfect curat și tonifiat. Are în componență apă florală de trandafiri și de lavandă, ingrediente cu care m-am înțeles tare bine și în trecut.

  • cremă hidratantă de zi 25+

Crema de zi 25+ e fix ceea ce aveam nevoie. Și deja mă bate gândul să o iau și pe cea de noapte, pentru a avea rutina completă. Îmi place tare mult modul de dozare, apeși pe capacul alb și iese cantitatea optimă de produs pe care să o folosești o dată. Mereu aveam impresia că parcă dau cam puțină cremă și simțeam un pic tenul uscat. Acum nu mai e cazul, pielea e hidratată și nu mai strânge absolut deloc. Așa da! Și are în componență ulei de avocado, de cânepă, unt de shea, acid hialuronic, colagen, elastină, panthenol și vitamina E.

Una peste alta, părerea mea despre produsele L’Oderm este una excelentă. Upgrade-ul de la Alfa Natural a fost făcut cu brio și ma bucur că există asemenea povești care evoluează favorabil. Întotdeauna sunt oameni care luptă pentru visele lor și e bine să îi susținem. Așa că susțin povești care merită, care au un viitor și care au în spate profesioniști. L’Oderm e una din acele povești. Voi despre ce îmi puteți povesti?

9 Replies to “Povești de succes care ne plac!

  1. Sunt minunate aceste produse ,nu le-am încercat și sincer nici nu știam de existența lor ,dar din câte ai spus despre ele cred că sunt bune ! Mulțumim pentru recomandare !😍❤

  2. Mai întâi “La mulți ani” și succes!
    În al doilea rând, feicitări pentru promovarea produselor și poveștilor de succes. Și eu susțin și promovez cât pot oamenii, afacerile românești.
    Nu știam de produsele prezentate dar acum ca am aflat le voi căuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *