Ziua bună, oameni faini! Gata Crăciunul, mâine-poimâine se înnoiește și anul. Încă vreo două săptămâni și trec și sărbătorile de iarnă. O să așteptăm primăvara și toate cele… Însă până atunci, hai să ne bucurăm de brad, de bunătățile pregătite și de cadouri! Tocmai de aceea, pe final de an, vă îndemn să nu dați în greu cu curățenia și mâncarea, ci doar să fiți alături de cei dragi și să vă bucurați de tot. Curățenia… ușor-ușor. Mai degrabă întreținută decât dat casa cu susul în jos. Și eu fac asta în fiecare săptămână cu produsele Sano. Mi se par cele mai faine și sunt cele mai utilizate în casa mea. În decembrie am primit de la ei un pachet generos cu bestsellerurile lor, dar și cu câteva noutăți!

Produse pentru bucătărie

Sano Forte e binecunoscut de toată lumea, sunt convinsă de asta! Dar acum a apărut și în varianta Plus, cu aromă de lămâie. Nu mai are acel miros înțepător, ci rămâne în urmă un miros plăcut. Eu l-am folosit la cuptor și e genial. Dar sunt sigură că știți asta!

Sano Spark este cel mai cel detergent de vase. Mă deranjează un pic sticla de 1 litru, e prea mare să o pun pe chiuvetă, dar asta adaptez mereu și o pun în ceva mai mic.

Hârtia de copt este o noutate pentru mine și îmi place că nu vine sub formă de rolă, ci de folii deja tăiate. A fost super, am testat-o deja de Crăciun, cu un brownie, nu s-a lipit, am scos prăjitura imediat, fără probleme. Suuuuper!

Produse universale

Parfumul de cameră îmi place enorm, are același miros ca balsamul! Nu persistă în mod deosebit, însă se simte ceva timp.

Soluția universală Jet+ o folosesc în baie și mi se pare foarte utilă. Plus că lasă în urmă un parfum de lavandă, adică total diferit față de ce aveam până acum.

Laveta din fibre de bambus și buretele magic sunt noutăți care merită încercate! Ambele curăță foarte bine, fie că e vorba de petele obișnuite, fie că e vorba de pete de pe pereți, uși sau alte suprafețe.

Produsele mele favorite pentru rufe

Orice s-ar întâmpla, la detergentul Sano Maxima și la balsamul Maxima Perfume Collection eu nu renunț! Nu am încercat în viața mea ceva mai bun! Amândouă miros minunat, ba chiar și dacă nu folosești balsam se simte parfumul detergentului. Spală foarte bine chiar și la temperaturi joase. Iar balsamul rezistă…. zile! Întreg șifonierul miroase minunat!

Voi ce produse Sano ați încercat și v-au impresionat? Cum vă pregătiți de noul an? Curățenie, mâncare?

9 Replies to “Pregătește-te de noul an cu Sano!

  1. Si eu am descoperit foaia de copt de la ei (zilele trecute) si mi se pare foarte calitativa in comparatie cu celelalte de pe piata 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *