Sezonul rece este din ce în ce mai aproape și trebuie să începi să iei în calcul pregătirea mașinii pentru condițiile meteo nefavorabile. Acest lucru este foarte important, atât pentru siguranța ta și a celorlalți pasageri, cât și pentru a evita o posibilă sancțiune rutieră. Însă cum îți poți echipa mașina dacă nu dispui de resursele financiare necesare? Citește în continuare și descoperă cum poți reuși acest lucru.

Iată ce trebuie să ai în vedere atunci când vrei să îți echipezi mașina low-budget:

1.De unde faci rost de bani

O dată cu venirea iernii va trebui să investești destul de mult în mașina ta, astfel încât să eviți situațiile neplăcute, în care rămâi blocat în zăpadă sau nu mai poți pleca din parcare. Însă echipamentul sezonier pentru un automobil poate fi destul de costisitor pentru că trebuie să conțină mai multe elemente, unele obligatorii, altele suplimentare. Pentru a reuși să ți le achiziționezi, poți solicita creditul rapid nebancar pe creditfix.ro, pentru care nu trebuie decât să îndeplinești condițiile de creditare și să completezi cererea. Astfel, nu doar ca vei intra în posesia unei sume de bani suficiente pentru a-ți pregăti mașina pentru iarnă, dar o vei obține și într-un interval de timp scurt.

2.Cumpără doar ce este necesar

Imediat ce ai obținut resursele financiare de care aveai nevoie, trebuie să ai grijă în ce le investești. În acest sens poți achiziționa doar piesele obligatorii, dar ai grijă ca acestea să fie de calitate. Mai exact, vei avea nevoie de anvelope, lanțuri, saci cu antiderapant și lichid anti-îngheț pentru spălat parbrizul. În ceea ce privește anvelopele, poți opta pentru cele all-season, astfel încât să faci o investiție pe termen lung. Mai mult decât atât, găsești anvelope all-season pe Anvelope-oferte.ro, unde poți beneficia de oferte și prețuri reduse la o mulțime dintre produsele disponibile. Drept urmare, comandă acum pentru a beneficia de toate aceste avantaje, dar și pentru a reuși să îți echipezi mașina cu un buget cât mai mic.

3.Găsește variante alternative

Un alt lucru pe care îl poți face pentru a-ți pregăti mașina pentru iarnă este acela de a găsi alternative pentru echipamentele obișnuite. Mai precis, în loc să îți achiziționezi o lopată nouă, poți cumpăra una second-hand, dar și sa folosești racleta pentru parbriz de anul trecut. De asemenea, poți studia piața astfel încât să achiziționezi cele mai ieftine produse. Fără îndoială, dacă vei găsi variante alternative și dacă vei profita de promoții atunci când este cazul, vei reuși să îți echipezi complet mașina fără să risipești prea mulți bani.

Iată, așadar, ce poți face pentru a-ți pregăti mașina pentru sezonul rece, chiar dacă nu dispui de resursele financiare necesare pentru acest lucru.

7 Replies to “Pregătirea mașinii pentru iarnă: Cum o echipezi dacă nu dispui de resurse financiare

  1. Abia astept sa termin scoala de soferi si sa reusesc sa-mi iau masina. Si o sa vreau pe timp de iarna sa am tot ce imi trebuie in portbagaj, ca eu la cat demica sunt n-am nicio sansa sa o scot de undeva daca nu ma ajut de o lopata sau niste nisip :)). Dar in lopata imi pun toata baza. Vorba ta, chiar daca n-am bani ma imprumut si tot iau cele necesare. Nu risc sa raman pe undeva cu masina si sa inghet, mai ales ca sunt friguroasa. Asta mi-ar lipsi :)))

    1. anul asta sa zicem ca-s pe val, inca ma mai gandesc la o baterie… dar la anul clar trebuie sa schimb anvelopele 🙁 niste saci de nisip nu mi-ar strica…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *