După o lungă perioadă de frig este cazul să începi să te pregătești pentru sezonul cald. Încet, încet, temperaturile încep să crească și înainte să îți dai seama, va trebui să schimbi întreaga garderobă. Vei trece la pantalonii cu vedere la gleznă, la cămăși cu mânecă scurtă, astfel încât va trebui să ai o piele hidratată. Va trebui să mergem la epilat, pielea trebuie să fie exfoliată, iar picioarele trebuie să fie și ele răsfățate la rândul lor.

Să arăți perfect în sezonul cald este o adevărată provocare și poate deveni foarte costisitor, ținând cont de faptul că majoritatea loțiunilor și tratamentelor de înfrumusețare au prețuri destul de piperate. Însă, dacă ai puțin timp la dispoziție, poți avea grijă de tine și de corpul tău fără costuri foarte mari. Să luăm fiecare aspect în parte!

Tenul tău a suferit destul de mult pe durata sezonului rece. Frigul are un efect destul de neplăcut asupra tenului, indiferent de cât de mult încercăm să îl protejăm. Atenție însă! Și razele solare îl pot afecta la fel de mult, de aceea trebuie să îl îngrijim cât de bine posibil. Poți avea grijă de tenul tău atât acasă, cât și la salon. Dacă nu obișnuiești să folosești crema de noapte, trebuie să începi să o faci. Alege tipul potrivit de cremă pentru tenul tău și aplic-o în fiecare seară pe față. De asemenea, măcar o dată pe săptămână nu uita să dai fuga la salonul de înfrumusețare pentru un masaj facial. Vei observa cu adevărat diferența. Și dacă tot ești acolo te poți răsfăța și cu un masaj asiatic, care să te relaxeze complet.

Nu uita să îți îngrijești părul! Mergi periodic și tunde-ți vârfurile sau poți chiar să optezi pentru o schimbare de look. Îți recomand ca o dată pe săptămână să îți aplici pe păr o mască cu care să dormi peste noapte. Dimineața doar clătești părul, îl usuci, și vei avea astfel un păr frumos și sănătos.

Manichiura și pedichiura

De manichiură fiecare femeie are grijă în orice sezon, deoarece mâinile trebuie să arate mereu îngrijite. Pedichiura o lăsăm mai la urmă în sezonul rece, însă atunci când vine căldura și vom începe să purtăm sandale, unghiile și călcâiele vor trebuie să arate impecabil, deci fuga la salon!

Epilarea

Iarna mai putem amâna cu câteva zile această procedură, căci purtăm pantaloni și nu vom deranja vizual, însă vara nu ne mai putem ascunde în spatele vestimentației. Pentru a scăpa de calvarul lunar al epilării cu ceară, puteți să optați pentru epilare definitivă București, o metodă la care apelează din ce în ce mai multe femei. Picioarele nu au nevoie doar de epilat, ci și să fie hidratate, mai ales atunci când începi să porți balerini și sandale. Așadar, masează-ți picioarele cu cremă hidratantă, apoi ia în picioare o pereche de șosete de bumbac și dormi așa. Dimineața vei vedea ca te vei trezi cu picioarele mult mai catifelate.

Venirea sezonului cald este perioada preferată a femeilor, deoarece au ocazia să se răsfețe așa cum merită. Dacă pe timp de iarnă mai omitem să mergem la salon pentru diverse tratamente de înfrumusețare, atunci când vine căldura și vrem să arătăm impecabil, devenim clientele fidele ale acestora.

2 Replies to “Pregătiri pentru sezonul cald

  1. La capitolul pedichiură și la cel al epilatului brațelor cam trag chiulul iarna. Dar azi tocmai am dat blănița jos de pe brațe 😀 . Parcă deja mă simt altfel, am vibe-ul specific zilelor lungi de vară… Aștept cu drag să se încălzească și mai mult afară și să trec la sandale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *