Ziua bună tuturor! S-a lansat noul ruj Hydramatic de la Avon, cu mare tam tam și pe bună dreptate. Cine nu vrea buze mate, dar hidratate? Cred că nici vouă nu vă place să aveți culoare faină, dar cu prețul unor buze uscate. Tocmai de aceea, cei de la Avon au venit cu o inovație în acest sens – primul ruj din lume cu interiorul din acid hialuronic. Asta înseamnă atât culoare îndrăzneață, cât și hidratare din plin. Chiar ăsta e și motto-ul – Îndrăzneț la exterior, protector la interior. Iar din punctul meu de vedere, cei de la Avon au reușit ceea ce șia-u propus!

Eu am primit două nuanțe ale noului ruj Hydramatic, și anume Hydra Purple și Hydra Garnet. Hydra Purple e un movaliu închis, foarte interesant, iar Hydra Garnet e un roșu închis senzual. Ambele îmi plac, deși poate nu sunt cele mai comune nuanțe sau nu aș întinde mâna spre ele zi de zi. Dar arată bine pe buze și se simt și mai bine! Rujul vine în 15 nuanțe foarte faine și chiar mă uitam spre Hydra Nude, o nuanță pe care aș alege-o zi de zi.

Nucleul de acid hialuronic face o treabă foarte bună și lasă buzele hidratate, fără acele pielițe și aspect inestetic. Ai două beneficii din start – și culoare, și hidratare. Și ambalajul e super drăguț, un roz feminin cu detalii argintii. Arată foarte bine! Cantitatea este destul de mare, cel puțin pentru mine, care nu folosesc ruj zilnic. Iar prețul este unul corect, raportat la calitate!

Personal, sunt încântată de acest produs, dar așa alege o nuanță ceva mai deschisă pentru mine. Nu folosesc culori atât de închise, mi se par mai potrivite eventual pentru un make-up de seară.

Voi ați folosit noul ruj Hydramatic? Cum vi s-a părut? Îl recomand, îmi place! Chiar dacă nu mă dau cu ruj în fiecare zi, consider că trebuie să investim în produse de calitate, care să nu ne dezamăgească. Iar cum rujurile mate sunt la mare căutare și arată senzațional pe buze, ideal ar fi să nu lase nici uscăciune sau aspect inestetic în urma lor.

10 Replies to “Primăvara începe cu buze hidratate!

  1. Nu l-am folosit încă, dar vreau sa mi-l comand în campania viitoare 😍🤩 am auzit numai laude pentru el 💜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *