Ziua bună, oameni faini! Dacă primăvara asta a venit cu ceva bun, acel ceva e în mod cert ridicarea restricțiilor. Am scăpat de mască după doi ani în care am purtat-o zi de zi la muncă și prin magazine. După doi ani de zile, cred că în sfârșit putem să spunem stop coșuri, stop probleme cu respirația și bun venit make-up complet, cu ruj cât mai îndrăzneț. Nu eram eu cea mai mare fană a rujurilor, însă parcă de când nu am mai avut buzele la vedere, mi s-au mai schimbat perspectivele. Ba mi-am mai luat câteva rujuri noi de la Notino, că tot au oferte bune, cadouri și transport gratuit la anumite produse.

Cea mai bună ofertă este la seturile Revolution PRO Lipstick Collection. Fie că vrei nuanțe nude, roșii sau închise, aceste seturi a câte cinci rujuri sunt super bune la preț și calitative. Sunt mega fană Makeup Revolution și toate subdiviziile sale, așa că și Revolution Pro și-a dovedit calitatea în timp.

Eu am ales colecția Matte Nudes. Nu toate mi se potrivesc, e adevărat, însă trei din cinci zic că le-am nimerit. Sunt mate, se aplică ușor și se curăță greu. Demachierea e mai complicată, trebuie musai un bifazic, cu apă micelară a fost cam greu. Rezistă binișor pe buze!

Essence Cool Collagen Plumping

Acest ruj mi-a plăcut la nebunie, nu mă gândeam că e atât de fain. După un set de cinci mate, trebuia musai și unul lucios. Cel de la Essence își face treaba cu brio, e un produs vegan, care promite un efect de răcorire și de mărire a buzelor. Nu prea e ea mărire, dar se aplică frumos, se vede frumos, se duce mai repede decât cele mate, dar lasă o ușoară senzație de răcoare, plăcută, pe buze. Am ales tot o nuanță nude, dar care merge mult mai bine cu tonul pielii mele.

Profit de vremea bună și de lipsa măștii pentru a îmi aplica make-up mai des. Profit de primăvară pentru a zâmbi o dată cu ea. Profit de momentele bune pentru a îmi lua energia pentru viitor. Profitați și voi de fiecare zi! Cum stați cu rezerva de rujuri? Ce nuanțe vă plac?

12 Replies to “Primăvara a venit, scot la vedere rujuri faine!

  1. Foarte frumoase sunt toate nuantele !
    Am si eu cateva rujuri dar sunt cam vechi .
    Altele noi nu mi am mai luat in ultima vreme .
    Multumesc frumos pentru recomandare !

  2. Si eu am o colectie destul de mare de rujuri: de la rujuri rosii la cele nude, dar le port in functie de stare. Le-am purtat si in pandemie, pe sub masca.

  3. Imi era dor sa scot rujurile de la naftalina. Parca m-am saturat sa port masca, sa nu se vada si sa ma murdaresc mereu. Prefer nuantele de roz pudrat sau rosu … mai putin aprins

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *