Neața bun, oameni dragi! Vă povesteam acum 2 luni că am primit un colet de la Puterea Plantelor și am tot testat fiecare produs în parte, astfel încât să îmi pot face o părere concretă. Am vorbit, pe rând, despre produse pentru celulită, pentru căderea părului, iar azi este rândul produselor Bielenda, din care două pentru ochi, iar unul pentru picioare. Sunt primele mele produse de la această marcă, mai am o cremă depilatoare facială pe care încă nu am încercat-o., dar urmează.

Să le luăm pe rând: Primul produs e cel care nu mi-a plăcut deloc, și anume demachiantul bifazic cu avocado. Totul a fost ciudat la el încă din prima clipă. Eu am o relație foarte bună cu bifazicele, le ador, le prefer în detrimentul micelarelor, dar de data asta n-a mai fost așa.

Acest demachiant bifazic conține, de fapt, trei uleiuri – de cocos, de avocado și de palmier. Sar peste cel de palmier, care știu că face ravagii, în sensul procesului de obținere, dar celelalte două ar fi trebuit să fie perfecte! Se presupune a fi un produs destinat persoanelor cu ochi sensibili. Zic se presupune, pentru că mie mi-a terminat ochii… m-au usturat teribil după folosire. Ori m-a prins pe mine într-o pasă proastă, ori nu-mi dau seama ce s-a întâmplat.

Recipientul are 140 ml, suficienți pentru ceva timp, dar eu nu pot să-l folosesc. O să-l cedez vară-mii, eventual, să văd dacă are aceeași problemă ca și mine. Iar o chestie care nu-mi place – când vreau să îmbib discheta, treaba asta e tare greoaie. Gen nu nu intră lichidul în dischetă. Mi s-a mai întâmplat așa la un produs din aceeași categorie și am risipit extrem de mult lichid. Deci, acest bifazic mie nu mi s-a potrivit deloc… Îmi pare rău, părea promițător! Lista de ingrediente e ok până într-un punct, unde văd un paraben…

Al doilea produs testat, pe care încă îl folosesc, este crema de ochi cu aur și diamant. Despre aceasta am doar cuvinte bune, este un produs ok, care chiar mi se potrivește. Eu am probleme în zona ochilor, e destul de sensibilă și am niște cearcăne uriașe, indiferent de orele de somn. Totuși, această cremă nu mi-a provocat nici iritații, nici alte necazuri. Nu mi-a redus cearcănele, asta e clar, nici nu a redus în mod vizibil ridurile, nu știu ce cantitate are de aur sau diamante, dar nu asta era ideea. Mi-a lăsat pielea ok, e hrănită și hidratată. Așa că dacă sunteți în căutare de o cremă antirid ochi, aceasta ar putea fi o soluție bună.

Ultimul produs este pentru picioare și recunosc, l-am testat pe Mr., pentru că eu nu aveam nevoie. El are probleme cu tălpile de când îl cunosc, are pielea îngroșată, am tot încercat diverse pietre și pile, dar tot nu se remediază definitiv. Așa că acum am experimentat cu șosete exfoliante. Pachetul conține șosetele din celofan și două plicuri cu soluția care trebuie turnată în ele. O dată încălțate, acestea se țin 609-90 de minute, apoi se spală cu apă călduță. Timp de 10 zile nu se mai folosesc alte produse pentru tălpi, iar în acest timp încep să-și facă efectul.

Nu știu exact cum acționează aceste ingrediente, cert este că el s-a plâns de o senzație de căldură cât timp a ținut șosetele în picioare, dar nu a ascociat-o cu vreun fel de durere. După câteva zile, într-adevăr, a început să se plângă că i se ia pielea de pe tălpi. Abia apoi am făcut legătura cu șosetele. Scopul este de a catifela pielea, dar nu l-aș recomanda persoanelor care au porțiuni de piele foarte groasă sau bătături, că nu face mare lucru.

Dacă am nimerit două din trei produse, eu sunt mulțumită! Aici găsiți și mai multe creme, uleiuri, de la Bielenda. O să vă țin la curent și-n ceea ce privește crema depilatoare, dacă merită sau nu!

Voi ați încercat până acum produse Bielenda? Cum vi s-au părut? Aveți ceva recomandări?

16 Replies to “Primele mele produse Bielenda – yay or nay?

  1. Mie mi-au placut si nu prea. Am incercat si eu un bifazic de la ei si a fost tot dezamagitor. Am mai avut o crema de fata si a fost ok, dar nu ceva wow.
    Ma tenteaza produsul pentru picioare, pare ca este eficient.

  2. pacat de bifazic parea tentant, am tot citit impresii despre brand cu toate acestea tot nu ma tenetaza suficient incat sa achizitionez ceva

  3. Micelara lor e foarte bună, cea în varianta roz și știu că au și un bifazic bun, dar nu ăsta, altul. Aș vrea să mai încerc câte ceva de la ei, dar o să țin minte să nu iau bifazicul sau crema depilatoare pentru față (cu cea de la Avon mă înțeleg eu minunat, în 3 min am scăpat de păr fără probleme).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *