Dacă și tu ești femeie, cred că ești la fel de pasionată de shopping. Și da, dacă ești o tipă practică, nu vei lua niciodată nimic la preț întreg. Sincer, aceste reduceri de sezon mi se par cele mai bune metode de a face economii serioase. Niciodată nu mă arunc la chestii la preț întreg, mai bine mai aștept ceva timp și îl iau mai ieftin. Dar da, de foarte multe ori uit de lucrul respectiv, îmi aduc aminte prea târziu, și ba nu îl mai găsesc pe stoc, ba nu mai au mărimea mea. Tocmai de aceea, atunci când am văzut opțiunea de wishlist pe GLAMI.ro, nu am stat pe gânduri și am început să o folosesc!

Ce înseamnă opțiunea de wishlist și cum funcționează?

Poate că știți deja, dacă nu, vă spun eu. GLAMI.ro este un motor de căutare de modă online. Înființat în 2017, este prima alegere în opțiunile cumpărătorilor atunci când trebuie să găsească ceva la cele mai bune prețuri. Pe acest motor de căutare veți găsi peste 11 000 de branduri, dar și mai mult de 800 000 de produse de la magazine online de fashion. Eu am aflat de GLAMI din revista online Flawless și pot să vă spun că mi-a întrecut așteptările.

Această opțiune de wishlist implică să îți faci cont și să salvezi produsele care îți plac, dar pe care nu te înduri să dai prea mulți bani. Imediat ce ele intră le reducere, vei primi notificare fie prin e-mail, fie prin alertă din aplicație, dacă o ai instalată (și o să vrei să o ai instalată, te asigur!)

Nu uita de căutarea prin imagini – o premieră!

Și aici chiar te provoc să încerci opțiunea! Nu de alta, dar mi se pare extrem de utilă. Te ajută enorm când vezi ceva anume pe internet. Sau dacă ai la dispoziție poze cu anumite haine, dar nu știi unde să le găsești. De exemplu, poți încărca orice poză cu rochii, iar acest motor îți va returna toate modelele similare pe care le găsește.

În mod cert vei găsi ceva similar cu ceea ce cauți, astfel că vei ști și tu cât de utilă e căutarea prin fotografii. În plus, setezi și alarma pentru reduceri, și ai exact ce ți-ai dorit la preț mai mic!

GLAMI nu este un magazin online!

E mai mult decât atât. Adună într-un loc o mulțime de haine, accesorii și încălțări de care poate în alte circumstanțe nu ai fi dat. Adună în același loc reduceri substanțiale. Îți poți construi outfitul așa cum vrei tu și te poți îmbrăca șic cu bani puțini. Daci ai nevoie de genți, nu trebuie să intri pe o sută de magazine online cu sunt specializate pe așa ceva. Pur și simplu GLAMI reunește pentru tine o mulțime de modele și de stiluri. Personal, vânez o geantă de designer, îmi doresc așa ceva foarte mult! Dar da, financiar vorbind nu vreau nici să mă arunc prea mult. Așa că am deja modelul de mai jos în wishlist!

Pe GLAMI.ro găsești mai mult decât te poți aștepta. Sute de mii de modele, haine sau accesorii, toate reunite într-un loc. Ai foarte multe opțiuni de filtrare, astfel că în cazul în care nu știi exact ce cauți, te vor ajuta foarte mult. Profită de reduceri și cumpără cu cap. Nu te arunca la primul preț, pune produsele în wishlist și așteaptă să le iei la un preț wow. Voi ați folosit vreodată GLAMI pentru a căuta cel mai bun preț din fashion?

20 Replies to “Prinde mega-reduceri cu Glami!

  1. Nu am folosit și sincer nici nu știam de așa ceva ,dar cu siguranță de acuma ,pe viitor exact așa voi face .Îți mulțumesc mult de tot pentru informare !

  2. Ah…ideea unei rochițe asa frumoase cum mi-ai prezentat tu aici ma trimite direct pe Glami 🖤🖤🖤🖤 mulțumesc, hihi.

  3. Glami este un motor de căutare foarte util iubitorilor de shopping și nu numai.
    Ce poate fi mai simplu și mai plăcut decât să stai în locul confortabil de acasă și să faci slalom printre sutele de mii de produse?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *