Ziua bună, oameni dragi! În ultima perioadă am primit câteva produse de la Melkior despre care n-am apucat să scriu, dar e cazul să-mi iau revanșa. Dacă cu rujurile mă împac și nu prea, și mai mult mă ambiționez și mă impulsionez să le folosesc, nu același lucru pot spune despre lacurile de unghii. Fie că folosesc doar culoare, fie că fac diverse modele, rar stau cu unghiile ”dezgolite”, să zic așa. Unde mai pui că am ceva probleme cu ruperea lor și nu totdeauna sunt așa cum mi-ar plăcea mie, tocmai de aia caut mereu tratamente miraculoase, pe care încă, evident, nu le-am găsit. M-am bucurat teribil când Alexia de la Melkior m-a surprins cu noua bază 9 în 1, dar și o nuanță din colecția de toamnă. Dar să vă spun mai multe despre ele!

Noua colecție de toamnă include patru nuanțe noi, 3 lucioase și una perlată – Magnetic, Trust Me, Pacific Blue și Purpur. Sunt disponibile atât în varianta de 15 ml, cât și în cea de 4,5ml. Eu am Trust Me, un albastru denim, în versiunea de 4,5 ml, suficientă cât să-mi fac treaba și fără să mă plictisesc de ea.

Am aplicat lacul de unghii în 2 straturi, deși este destul de opac și după unul singur. Prima dată când l-am folosit a fost când am plecat în concediu și a rezistat cu brio toată săptămâna! Îmi place rezistența acestui produs, mai am o ojă roșie de la Melkior, de care am fost la fel de încântată. Ojele lor de 4,5 ml sunt ok și la preț și mă gândesc serios să îmi completez colecția.

Despre baza 9 în 1 se spune că albește și iluminează, întărește, accelerează creșterea, crește aderența lacului, protejează unghia de acțiunea lacului, crește rezistența acestuia, se absoarbe foarte repede în unghie și este o bază nivelantă. Este un produs ok, merge folosit și singur, dă un aspect natural unghiei, ca și cum ar fi fost dată cu lac incolor. L-am folosit împreună cu lacul Trust Me și pot spune că după folosire nu am avut probleme cu unghiile. Acum îl folosesc pentru a doua oară și sper să le întărească, pentru că se rup destul de repede și de urât. Chiar sunt curioasă de efectele pe termen lung. Oricum, când am atins această bază de cuticule au început să usture, exact cum se întâmplă la tratamentul de la Farmec.

Voi ați folosit produse din colecțiile de toamnă de la Melkior? Mă pregătesc săptămâna asta și de un review pentru rujul mat, cu care am rămas datoare! Duminică de vis să aveți!

38 Replies to “Produse din colecția de toamnă de la Melkior

    1. din ce am inteles, tratamentul farmec are in el ceva pe baza de formaldehida sau ceva de genul, de aici usturimile. uneori patesc asa la el, uneori nu. la prima utilizare a bazei de la melkior nu am avut probleme, dar cand am curatat si cuticulele, a piscat rau

  1. Eu folosesc tratamentul de vreo 2 saptamani. N-as zice ca s-au intarit unghiile, dar nu se mai rup asa de usor și sigur nu e doar impresia mea pentru ca am ajuns sa am unghiile de jumatate de centimetru si tun toate intregi, cum nu le-am mai avut de ani buni.

  2. Eu sunt super multumita de aceasta oja, eu am Magnetic si nu a fost necesar decat un singur strat. Mi-a rezistat si foarte mult pe unghii. In iarna asta am de gand sa folosesc o perioada doar baza 9 în 1

  3. Baza 9in1 imi place cel mai tare. Pe langa ca protejeaza bine unghiile, da si un aspect albicios natural, de ingrijire.
    Nu-s fana oja albastru, insa, indiferent de brand. Prefer nuantele nude, naturale, pastel, ori clasicul rosu.

  4. Si eu am aceasta nuanta si-mi place foarte mult! Cred insa ca nuanta aceasta se portiveste mult mai bine cu vara valurilor si a marii albastre. Intaritorul imi place si-l folosesc deja de 2 saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *