Ziua bună tuturor! Când ziceam și noi că am scăpat de iarnă, se pare că s-a întors. Știu că situația e dificilă, că vorbim de un război la granița noastră, însă trebuie să ne continuăm viața. Să îi ajutăm pe cei în nevoie, dar să fim și noi bine. Pledez pentru sănătatea tuturor, pentru psihicul tuturor. Așadar, eu îmi voi continua postările pe blog și pe rețelele sociale. Susțin și distribui tot ce se poate pentru ajutorul Ucrainei, totodată. Dar nu vreau să mă panichez și să o iau pe lături. Așadar, astăzi este despre produsele consumate din luna februarie.

Produse pentru ten

Aici am patch-uri pentru ochi de la Douglas și de la 7th Heaven. Ambele mi-au plăcut foarte mult, au un efect răcoritor. Și la ce cearcăne am eu… se cunoaște o idee. Masca de la Korika e faină, la fel ca toate cele de la ei. Și mai am câteva! Spray-ul Pure 12 Cranberry Enzyme de la Plush Bio l-am folosit ca tonic și mi-a plăcut foarte mult. Se recomandă ținut la frigider, eu l-am ținut în dulapul de la baie și a fost ok. Adevărat, e mai răcoritor rece. Acidul ferulic tot de la Plush Bio l-am aruncat, nu am înțeles rostul lui. Deja folosesc destule produse, nu i-am mai găsit sensul și beneficiile. Serul de la Hera Medical, în schimb, a fost ok, mi-a lăsat tenul fain și nu l-a încărcat.

Produse pentru corp, păr, igienă

Am consumat șamponul Keen Strok și pot spune că a fost ok, oarecum diferit față de celelalte, chiar și din punct de vedere al consistenței. Am consumat două geluri de duș -cel cu cireșe negre și fistic de la Cottage și cel de la Elmiplant. Preferatul meu? Încă nu mă pot pronunța. Săpunul lichid de la Avon, cu turtă dulce, a fost genial! Apa de gură Natura Siberica mi-a plăcut, nu are alcool și nu te arde. Șervețelele intime le-am folosit mai ales în ”acea” perioadă. Iar pudra de la Lambre mai avea ceva în ea, însă am reușit să o scap și s-a dus….

Mr. a consumat aftershave-ul STR8, iar împreună am folosit și deodorantul, și stick-ul de la Rexona. Geniale ambele, mă duc să le mai iau!

Produse random

Am lăsat-o mai moale cu suplimentele, am zis că nu mai am nevoie, și m-a prins răceala de-a dat cu mine de pământ. Luna asta nu am luat decât Magne B-Vita și calciu, dar acela e la borcănel de 300 de pastile, așa că ajunge mult timp. Dischetele demachiante de la Lidl – my love! Iar lumânarea de la Flame Boutique am luat-o acum câteva luni de la Festivalul Lavandei, din toamnă. Mi-a plăcut mult de tot, da!

Cam acestea ar fi produsele consumate de mine în ultima lună (calendaristică) de iarnă. Voi ce ați mai folosit? Ce ați mai cumpărat? Eu am câteva produse noi de la Organic Shop și am reușit în sfârșit să iau ceva de la Nala!

15 Replies to “Produse consumate în luna februarie

  1. Dischetele demachiante le folosesc, îmi plac mult. Trebuie sa îmi ajungă niște geluri de duș Gabriela Salvette și fond te ten. Îmi plac produsele recomandate!

  2. Mmm, gelurile de duș mi-au atras atenția, dar nu as spune nu nici măștilor.
    Probabil că va veni și primăvară într-un final, deci vei avea și mai multe produse.
    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *