Ziua bună, oameni faini! Luna februarie e cea mai scurtă din an și printre cele mai ”normale”, să zic așa. Nu m-a dat pe spate cu nimic, decât cu faptul că am fost în concediu. Ăsta a fost cel mai mare plus. Și până după Paște mai am, la următorul concediu. În plus, am fost câteva zile la munte, deci am avut parte de zăpadă. În rest, o lună monotonă, și asta se vede și din produsele consumate, care nu-s așa multe sau deosebite. Dar să vă arăt totuși cele câteva chestiuțe.

Produse pentru ten

În materie de produse pentru ten, cea mai mare realizare a mea e că am reușit să consum crema cu SPF 50 de la Bioderma, începută prin iunie-iulie, cred. A mers destul de greu cu ea, nu știu de ce. Nu e vorba că nu mi-a plăcut, dar mai repede am preferat Vichy Ideal Soleil de dinaintea ei. Acum am început una de la Avene. S-au mai dus niște plasturi de la Balea, mă chinui cu punctele negre groaznic, nu știu ce să le mai fac… De asemenea, am folosit mai multe măști ca de obicei 😀 Cea mai mult mi-a plăcut cea de la 7th Heaven, dar nici cea de la Holika nu a fost rea! Oh, da, și my fav, acidul hialuronic de la Medik8. Genial produs, tenul meu s-a simțit bini di tăt după ce l-am folosit!

Produse pentru păr și corp

În ceea ce privește produse pentru păr și corp, am consumat crema de mâini de la Nuxe, care a fost ok, în primă fază. Șamponul l-am avut de ceva timp, însă nu am reușit decât acum să îl termin. Gelul intim de la Avon e deja o prezență constantă. Pasta de dinți Elmex o aveam de la stomatolog, trebuie să caut ceva mai ok pentru tartru.

Parfumuri

Eu nu am reușit să consum decât varianta verde veche de la C-Thru, Emerald Shine. Și încă mai am parfumuri… trebuie să mi le leg de mână. Mr. a consumat și el un STR8 Ahead.

Produse random

Plasturi, am bătături, infecții de la unghii tăiate, toate nebuniile… Siropul de cătină m-a ajutat anul trecut să trec cu bine peste iarnă, sper să o facă și anul acesta. Lumânarea de la Souletto a fost faină ca și ambalaj, dar nu miroase deloc…

Cam acestea au fost produsele consumate de luna trecută. Nici prea prea, nici foarte foarte. Până una-alta, să aveți o primăvară superbă! La mulți ani, doamne dragi!

15 Replies to “Produse consumate în luna februarie

  1. Mi se pare foarte fain sa faci lunar un articol cu produse consumate! Acidul Hialuronic este neinceput la mine dar acum ca am vazut ca ti-a placut am sa il deschid si eu ❤️

  2. Interesante produsele tale, am folosit si eu cateva din ele, produsul pe care inca il mai folosesc este gelul intim de spalare de la Avon,

  3. Luna februarie n-am prea consumat mare lucru din produsele cosmetice pentru ca am plecat in graba la Bucuresti si am uitat sa-mi iau o groaza de chestii, iar altele nu mi-am mai cumparat. M-am multumit cu ceea ce am luat de acasa.

  4. Plasturii pentru punctele negre mi-au atras atenția în mod special. Am mai avut intenția să le cumpăr, dar nu am reușit.
    Am folosit și eu produsele brandului Balea și mi-au plăcut. Celelalte le-am pus pe o listă de încercat.

  5. Mie-mi place maxim Aquafluide de la Bioderma, deși acum sunt obsedată de SVR Blur pe partea de SPF-uri. Pentru puncte negre la mine funcționează doar acid salicilic folosit constant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *