Ziua bună tuturor! Astăzi vă zic 2-3 vorbe despre produsele consumate în ultima lună. Nu prea am mai luat nimic în ultima vreme, doar câteva geluri de duș, dar pe acestea știu că le folosesc. Nu tu creme, nu tu parfumuri, nu tu nimic. Am stat foarte cuminte, ceea ce nu e rău, pentru că oricum am și e păcat să le arunc în caz de expiră. Mi-am dozat bine limitele, doar că m-am lenevit în ceea ce privește rutina zilnică și machiajul. M-am machiat foarte rar, cred că de 3 ori toată luna ianuarie. Păcat, că îmi place, dar am din ce în ce mai puțin chef. Cred că și stresul de la muncă își spune cuvântul. Să vedem, poate mă îndrept luna asta.

Produse pentru ten

Am reușit să consum crema Cica Tamanu de la DDell Cosmetics. Mi-a plăcut foarte mult. Scrubul de la Plush Bio mi s-a părut totuși cam dur pentru ten, așa că l-am folosit pe corp. Acolo a fost ok. Deși nu am fost la plajă, am folosit masca After Sun de la 7th Heaven. A fost răcoritoare și mi-a lăsat tenul fain. Cred că vara, senzația e și mai și! Veșnicii plasturi pentru puncte negre, îi cunoașteți. Și serul pentru gene de la Lambre. Nu mi se mai pare că fac minuni, cred că doar prima dată mi s-a părut wow un astfel de ser.

Produse pentru corp și păr

Recomand tuturor gelul de duș cu nuci de macadamia de la Dermacol. E genul acela de produs care merge iarna foarte bine. Dulceag, dar totodată care inspiră căldură. Tratamentul 7 secunde de la Gliss nu mi se pare wow. Un ser ca toate celelalte. Să mai speri că toate probleme părului dispar ca din senin… mi se pare copilăresc! Șamponul Alpecin a fost ok, însă nu wow. Am revenit la brunet, de data asta, vopseaua Palette și-a făcut bine treaba. Iar gelul intim de la Avon îl recumpăr frecvent.

Suplimente alimentare

Siropul de cătină și Calciul le-ați mai văzut. Totuși, de data asta nimic nu a mai avut efect, nici jeleurile Immun Gums, tot am răcit. Am mai luat Gastro, capsule pentru stomac, și chiar au fost ok. Cred că începe să revină refluxul gastric în ultima perioadă… nu știu de ce. Lecitina a fost mai mult un moft.

Random

Șervețele de la Cien, șervețele intime de la Hygienium și lumânări parfumate – una făcută de mine, două de la Pepco. Nu au ars de tot, a mai rămas ceva ceară la bază, însă la 4 lei lumânarea au făcut mai mult decât Yankee… așa că….

Cam acestea sunt produsele consumate în luna ianuarie. Da, văd și eu, nu mă țin de treabă cu măștile neam… Voi vă propuneți să schimbați ceva în rutina voastră de îngrijire, să folosiți alte produse?

10 Replies to “Produse consumate în luna ianuarie

  1. Da !
    I mi place foarte mult sa mai incerc si alte produse noi !
    Si eu am avut cateva din produsele dumneavoastra pe care l am consumat in luna Ianuarie ! De exemplu, am avut primit de la dumneavoastra Plasturi pentru punctele negre de la Balea si chiar au dat randament .
    Va multumesc frumos !😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *