Ziua bună tuturor! A trecut și prima lună din an, deja am sărit peste retrospective și planuri de viitor. De acum, ce va fi, va fi și vom face totul ca să mergem pe drumul cel bun. Deja e 1 februarie și avem articolul cu produsele consumate în luna precedentă. Nici nu știu când a trecut, dar vă zic din start că m-am axat foarte mult pe îngrijire. Am descoperit și câteva produse noi și chiar mai am și altele în plan, așa că va fi un an interesant. Nu o să mă întind la vorbă și o să vă zic imediat ce și cum.

Produse pentru ten

Serul cu vitamina c pură de la La Roche Posay a fost descoperirea anului trecut, aș putea spune. Genial! Am mai avut 2 mostre, le-am stors și pe ele în recipient, dar acum i-am zis la revedere. Am luat ceva nou, deci așteptați-vă să apară și acela cât de curând. Mi-a plăcut mult calendarul de advent de la Balea, mai ales că produsele sunt vegane și curate. Masca de tip șervețel a fost super funny, are un model frumos și hidratează impecabil.

Balsamurile de buze sunt la ordinea zilei, am unul acasă, unul la muncă, unul în geantă. Mi-au plăcut cele de la Femino Help și Farmasi. Crema de ochi Allurene a fost și ea bună, însă nu am găsit până acum acea minune care să ”șteargă” cearcănele. Mi-au plăcut mult și patchurile pentru ochi, mi-am mai luat un pachet cu 5 seturi.

Produse pentru corp

Aici am strânse mai multe, dar cel mai mult ne-a plăcut crema de duș Tesori. Pur și simplu e gama mea preferată, ador și parfumul, care persistă foarte mult și e super ieftin. Cremele de mâni – la fel, la ordinea zilei. Kamfolin e un unguent pe care l-a folosit Mr. când mergea la fotbal, pentru a detensiona musculatura și pentru a calma durerile. Gelul de duș Balea a fost și el ok, la fel și stickul Rexona. Eu rămân, însă, la Borotalco, îmi place cel mai mult.

Produse random

Obișnuitele șervețele Cien, pe care le folosim la orice. Bețișoare de urechi, deși nu sunt sănătoase, dar… obicei prost. Pasta de dinți Elmex, destul de ok. Am terminat și o mască de păr Balea, nu a încărcat, a fost ok. S-a dus și rimelul de la Miss Sporty, mi-a plăcut foarte mult! Cei de la Revolution fac acum și parfumuri, am avut o mostră din Timeless și mi-a plăcut, e chiar mișto. Persistența nu e chiar cea mai mare, dar la ce preț are…

Cam acestea au fost ultimele produse consumate. După cum vedeți, accent pe ten. Și acum mai am produse din calendarul de advent de la Balea, așa că probabil o să le vedeți și în postarea de luna viitoare. Voi cu ce produse faine ați început anul?

5 Replies to “Produse consumate în luna ianuarie

  1. Am avut și eu ceva produse din calendarele de Advent pe care le-am tot folosit, dar și alte produse. Gelul acela de la tesori dOriente e incredibil, m-a lăsat pe jos muci când l-am terminat, pur și simplu am prea multe geluri pe acasă ca să merg să-l recumpăr, zic să-mi mai golesc casa de porcării înainte. Eu am ajuns să folosesc și loțiunile sau cremele de corp pe post de creme de mâini, tot pe premisa faptului că am prea multe. Dacă ești deschisă la sugestii, încearcă și variantele de gel de duș Aegyptus și Thai Spa a celor de la Tesori dOriente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *