Ziua bună, oameni dragi! Ultimele ore de liniște și de vacanță, de mâine ne întoarcem la muncă și o luăm de la capăt cu toată nebunia. Aș mai fi stat vreo lună-2 în concediu 😀 Dar din păcate, până la concediul din luna august mai e o grămadă! Până atunci va trece și nunta, cine știe ce se va mai întâmpla… Dar să nu trecem prin lunile astea așa repede, ci să ne bucurăm de timp, pentru că și-așa parcă zboară pe lângă noi. A trecut și Paștele, și 1 mai, acum așteptăm vara, apoi Crăciunul, și gata și anul ăsta. Parcă mai ieri vă arătam produsele consumate în luna martie, acum e rândul articolului pentru luna aprilie. Nu mai am atât de multe produse ca-n alte dăți, dar urmează să mai termin una-alta, așa că presimt că mai va fi mai ”rodnic”.

IMG_20160502_115055Am terminat în sfârșit loțiunea intimă Catherine luată de la Kaufland. E prima și singura dată când fac greșeli de genul ăsta! O chestie apoasă, cu mult parfum, multă spumă, total diferită de un produs de calitate. S-au terminat șampoanele, atât al meu – Gerovital pentru căderea părului, cât și cel al lui Mr. 0 Head&Shoulders. El a rămas cu unul de la Oriflame de care ne-am propus să scăpăm. Luna asta am avut gelurile de duș la comun în ultimele 1-2 săptămâni. Inițial, eu l-am folosit pe cel de la Balea, iar el pe cel albastru de la Palmolive, apoi cel roz a fost folosit de amândoi. Mi-a plăcut mult, curăță bine, are mici particule exfoliante și miroase genial!

IMG_20160502_115143Mr. a reușit să termine o spumă de ras de la Yves Rocher (pe care o are de cel puțin un an), iar eu am scăpta de deodorantul Dove. Nu mai făcea față zilelor calde. Încă un balsam de la Kallos și o apă de gură Colgate (astea-s produse standard pentru fiecare lună, ați sesizat că apar mereu în acest articol?) au ajuns la gunoi, cu laudele de rigoare, și am reușit să termin și spuma de curățare de la Balea, care mi s-a părut a fi foarte ok. Totuși, am schimbat-o cu Nivea luna asta.

IMG_20160502_115253Din categoria ”multe și mărunte”, s-a mai dus o cutie de șervețele Frotto (Lidl) – toată lumea le iubește, o mini pastă de dinți Colgate Total (nimic uau), untul de buze colorat Cien care a fost cuprins în Projectul Pan-ul cu termen 1 aprilie, un dizolvant de unghii Ebelin (un produs foarte, foarte bun!), un rimel ScandalEyes Rockin Curves, care avea deja cam mult timp de când era desfăcut, un ulei parfumat de cameră, un mini lapte de corp cu fructul pasiunii li guave, mini apa de toaletă Balea Sense of Magic din Calendarul de Advent, dar și 3 mostre – 2 de la Nomasvello și una de cremă Derma E, ceva supra lăudat, dacă mă întrebați pe mine.

Cam astea au fost produsele din această lună, nu prea multe, după cum v-am anunțat încă din start, sper ca luna viitoare să revin cu ceva mai multe ”goliciuni”. Voi ce-ați mai folosit în ultima vreme? Aveți ceva noutăți? Zi faină să aveți (fără ploaie, să vă ferească codul galben) și plină de bucurii!

4 Replies to “Produse consumate în luna aprilie

  1. Îmi plac mult gelurile e dus de la Palmolive. Eu le prefer pe cele cremoase care miros ataaat de bine…l -am avut și eu pe cel marin. M-ai surprins ca termini câte un balsam kallos lunar. Sunt curioasa de spuma de curățare de la Balea. Mie mi se par destule produse terminate ptr o luna. ?

    1. De la palmolive am un sortiment nou cu capsuni. Abia astept sa.l incerc! Balsamul kallos e printre putinele pe care le agreez, folosesc si mult, dar ramane parul ok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *