Ziua bună tuturor! Astăzi este ultima zi calendaristică de vară, ceea ce nu pot spune că mă deranjează absolut deloc. Abia aștept toamna în adevăratul sens al cuvântului, întotdeauna am preferat frigul căldurii. Da, acum când plătesc eu facturile, mă mai gândesc, dar totuși. Fiind ultima zi din lună, vă arăt ce produse am consumat, câteva la număr, nu prea multe, nici prea puține. Am început rutine noi, am ales produse noi, abia aștept să vă vorbesc și despre ele mai mult.

Produse pentru ten

Am folosit fiolele de la Anian, despre care v-am vorbit aici, le ador. Mă împac foarte bine cu ele și diferențele sunt vizibile. Cremele Pure Stem de zi și de noapte sunt începute de ceva timp, însă acum le-am terminat. Am păstrat doar variantele travel-size și bine am făcut, le-am luat cu mine peste tot. Masca de tip hidrogel de la Balea mi-a plăcut mult, deși e compusă din două părți care fugeau una de cealaltă. Iar gelul de curățare de la Dermacol mi s-a părut ok.

Produse pentru corp

Scrubul de la Nala e genial, îmi place maxim și sigur îl voi recumpăra! Pasta de dinți cu portocale de la Nera Plant a fost faină, la fel și gelul de duș Love Nature de la Oriflame. Gelul intim de la Avon e la a … multa recumpărare, iar deodorantul stick de la Rexona și-a făcut treaba. La fel și after shave-ul STR8, care e și el la multa achiziție.

Produse pentru păr

În ceea ce privește produsele pentru păr, am avut o perioadă de culoare, însă nu m-a mai entuziasmat așa tare. Parcă tot la blond mă întorc mereu. Așa că pastelurile de la Schwarzkopf nu m-au dat pe spate, mai ales că nu au prins cum mă așteptam. În schimb, șamponul nuanțator de la I Heart Revolution e genial, prinde repede și se duce la fel de repede. Am folosit o loțiune oxidantă de la Profi Hair Shop pentru că rămăsesem fără, iar șamponul cu banane de la Garnier Fructis a fost genial!

Produse random și suplimente

Aici menționez șervețelele nelipsite de la Cien, dar și suplimentele pe care le iau sau le-am luat. Am încercat Neuro Optimizer pentru că îmi propusesem să dau un examen, dorință care nu s-a mai materializat. Am început să iau iar vitaminele pentru vegani, dat fiind faptul că nu consum carne și am și un stil dezordonat în ultima perioadă. Acidul folic cred că îmi va fi de folos și pe viitor. Am încercat și băutura Undo cu colagen, a fost ok, iar Mr. ia vitamina C efervescentă frecvent.

Cam acestea au fost produsele folosite în luna august. După cum spuneam, toamna vine cu schimbări și reguli noi. În plus, vine concediul, ceea ced va fi o adevărată încercare pentru obiceiurile cu care m-am deprins. Voi ce produse faine ați mai descoperit?

7 Replies to “Produse consumate în luna august

  1. Vitamine Mivolis am luat si eu pentru Dragos din DM. Am cateva produse noi in rutina de ingrijire: body mist-ul de la Sinsay, pe care il ador pentru ca e mov si cu sclipici si hidrateaza bine pielea, apa de parfum green de la Colabo si samponul Wash & Go cu apa de trandafiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *